cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sarj hızlı bitiyor A54

(Topic created on: 03-21-2024 10:35 PM)
793 Views
atakanerg
Active Level 1
Options
Galaxy A
Telefonu günde 3 kere falan sarja takıyorum şarjım hem yavaş doluyor hemde hızlı bitiyor ne yapmam gerek ?
17 Comments
IspanakNamık
Active Level 4
Galaxy A
Günde 3 kere mi? Garantiye gönderin derim.
0 Likes
atakanerg
Active Level 1
Galaxy A
sizin cihazın bataryası nasıl ?
0 Likes
IspanakNamık
Active Level 4
Galaxy A
Hızlı şarjı kapattım ben alır almaz. Gece yatarken takıyorum sabaha kadar şarjda kalıyor zaten ne gerek var hızlı şarja. Sabah 8-8.30 gibi çekerim şarjdan saat 22.39 %23 şarjı var hala. %20 altına da indirmemeye çalışırım şarjını
0 Likes
jhosepA13G80
Active Level 9
Galaxy A
Bunu ben test ettim hem pil tasarrufunda hemde hızlı şarj kapatıp denedim değişmiyor bende hep aynı gidiyor parlaklık kısık çok açmam saate %10 gidiyor ne yaparsam yapim hep böyle yani tam 10 saate %0 oluyor pilim
0 Likes
IspanakNamık
Active Level 4
Galaxy A
Şarjın dayanması değil bataryanın ömrünü olabildiğince korumak mesele. Şarjın yavaş veya hızlı doldurulması az gitmesini bağlamaz zaten.
jhosepA13G80
Active Level 9
Galaxy A
Ha bak bu doğru teşekkürler bilgi için ☺️
0 Likes
Galaxy A
Merhaba

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için, en yakınınızdaki Samsung Yetkili Servis merkezini ziyaret ediniz.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar kardeşim. 😊
A54 Kullanıyorum Bende Günde 1 Kez Şarja Takıyorum.

Şimdi Önerilerim Arka planda Gereksiz Pil tüketen bir uygulama varmı diye kontrol etmende.

Adaptfi Pil açık Diye düşünüyorum. Ayrıca, Arka Plan Kısıtlamaları nasıl bir durumda Oto kısıtlama açık mı mesela. 😊