cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 İsinma Ve sarj sorunu

(Topic created on: 04-01-2024 01:00 AM)
414 Views
F123468
Active Level 4
Options
Galaxy A
Allah için biri yardım etsin telin şarjı hizli bitiyor **bleep** sadece ekran açık insta tweter giriyom şarjı 60/59 /58 hemen azalıyor hadi onu geçtim yine bu idare eder ama tiktok videosu canli yayin yutub video instada video yani kisaca video vs izliuom 2 dk oluyor tel aşırı ısınıyor ve şarjı aşırı şekilde çok hızlı azalıyor **bleep** 18.500 tl telefonda böyle sorunlar oluyosa ben yine teli dinlene dinlene kullanıyorum yoksa şarjı 10 saat bile gitmiyor bu sorunlari yaşayanlar çözümü bilen varsa yardım etsin alacaklara sesleniyorum samsung almayin iphone alin sağlam olsun oyun zaten demiyorum bile
7 Comments
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Bende de 2 tane a54 var dediğin hiç bir sorun yok bu cihaz orta segment cihaz oyun oynarken ısınma ve şarj çabuk azalma normal uzun süre video izleme de ısınma normal hala ve şunu diyim ısınma uyarısı çıkmıyorsa sorun etme ısınmayı hala da sorun var diyorsan yetkili samsung servise götür cihazı ilk çözüm olarak fabrika ayarlarına sıfırlayarak test et
0 Likes
F123468
Active Level 4
Galaxy A
Kardeşim valla fabrika ayarlarına yapdim da yine duzelmedi instada takılıyorum hikaye izleyemiyorum video olunca sarj hemen azalıyor bende mecbur video izlemeden giriyorum sadece insta için değil genelde şansıma hep şu elektronik şeylerde hep 1 sıkıntı var teli yine gecdim Allahdan oyuk bağımlısı falan değilimde yinede canımı sıkıyor
0 Likes
Onxrr
Active Level 4
Galaxy A
ben video izlerken bile isiniyo
0 Likes
Galaxy A
0 Likes
v0rtexing
Active Level 4
Galaxy A
Bence tüketici hakem heyetine başvurun cihazın sıfırını isteyin elinize gelincede satarsınız.
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Bu çözümü uygulayabilirsiniz,her telefon için geçerli
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/️-️Samsung-Galaxy-A34-5G-de-Isınma-Problemine-Son-️-️/td-p/15791152?src=ShareByUserCM
0 Likes
Galaxy A
Isınması normal. Şu geçirmez bir cihaz olduğu için hava alacak yeri yok cihazın. Ben şarjda bir sıkıntı yaşamıyorum. Cihazı 2023 yılın son günü 12000 e yakın bir fiyata almıştım. Keşke 18000 e başka cihaz alsaydınız. Bu cihaz 18 verilmezdi bence
0 Likes