Umut98
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Sayın samsung yetkilileri ve sevgili samsung kullanıcıları. Size bir sorum olucak.
Galaxy A70 ciğazı kullanmaktayım ve sarj aletim kutudan çıkan orjınal sarj aleti (telefon 3. Yılında)
Sarj ciğazını telefonuma bağladığımda bi sarj oluyo bi olmuyo, geliyor gidiyor. 20 25 hatta bazen 30 defa bu şekilde yapıyor sonra almaya başlıyor. Sarj aletimde sorun var zannetim başka telefona taktım ama diğer telefonda hiç bi sıkıntı yok. Gayet güzel sarj ediyor. O zaman benim telefonda bir şey var dedim başka sarj aleti taktım. E yine sorun olmuyor. Gayet güzel sarj oluyor. Ama kendi sarj cizağını kendi telefonuma taktığımda o surun oluyor. Lütfen biri bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapabilirmi. Okuduğunuz için teşekkürler.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-10-2022 06:22 PM in
Galaxy A
Merhaba
Verilerinizi yedekleyip cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamanız gerekiyor sıfırlama işlemine rağmen Sorun devam eder ise Muhtemelen donanımsal parça arızası var demektir sıfırlama işlemine rağmen ve sorunların devam ettiği halinde garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir
Verilerinizi yedekleyip cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamanız gerekiyor sıfırlama işlemine rağmen Sorun devam eder ise Muhtemelen donanımsal parça arızası var demektir sıfırlama işlemine rağmen ve sorunların devam ettiği halinde garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir
3 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-10-2022 06:22 PM in
Galaxy A
Merhaba
Umut98
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-10-2022 06:30 PM in
Galaxy A
Teşekkürler yarumlarınız için
A715FRAMAZANERD EMA73
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-10-2022 06:56 PM in
Galaxy A
Öncelikle cihaz şarj aletini members üzerinden kontrol sağlayınız bir de kapalı bakınız cihaz aynı sorun devam ederse şarj aleti bozulma vardır yetkili yerlerden yeni cihaz temin ediniz .