cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

#SamsungGalaxyA50 modellere güncelleme

(Topic created on: 12-27-2023 06:24 PM)
163 Views
Blueangel35
Active Level 3
Options
Galaxy A

Bazı Samsung modellerine artık yazılım güncellemesi gelmeyecekmiş.A50 dahil mi acaba bilen varmı? Birde cihazımda 3 tane SD kartı bozuldu,arızalandı ve iptal oldu 3 yıldır.Tüm arşivim gitti.Artık SD kart kullanmıyorum.Cihazımın hafızası full dolu.Samsung Galaxy A50 modelinin hafızasını arttırabilecek bir yöntem varmı? Google fotoğraglar uygulamasını ve Google One yedekleme kullanıyorum ama çok güvenemiyorum.kullanan varmı?

27 Comments
Clouxy
Active Level 6
Galaxy A
Galaxy A50 Android 9 ile çıktı 2 yıllık android güncellemesi alacaktı ve aldı Android 11 son güncellemesi yeni güncelleme gelmeyecek zaten eski bir telefon güncellemeleri çoktan bitti
Blueangel35
Active Level 3
Galaxy A
Peki yeni bir cihaz mı tavsiye ediyorsunyz? Cihaz hafızası full dolu ve yeni güncellemeleri almıyor.
0 Likes
Clouxy
Active Level 6
Galaxy A
evet yeni bir cihaz almanız sizin için daha iyi olur bütçenize göre
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Otg kablosu bul,harici harddisk veya flash bellege at ya da hafıza kartına tası sorun olmaz.Yeni cihaza gerek yok.
0 Likes
Blueangel35
Active Level 3
Galaxy A
Cihazda SD kartlar sürekli arıza yapıyor.3 yılda 3 tane sd kart bozuldu ve tüm arşivim gitti.Artık sd kart kullanmıyorum.tekrar foto biriktirip arşiv yaptım.çünki sürekli resimli içerik oluşturuyorum.Ama cihaz hafızası doldu ve yeni güncellemeleri almıyor.Teknik ekibe ilettim bir çözüm bulmadı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Orjinal takarsan sorun çıkmaz.Ben Note 4'de 128gb'lık,M12'de 400gb'lık kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.
Blueangel35
Active Level 3
Galaxy A
Ok,teşekkür ederim..
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim😉👍
Blueangel35
Active Level 3
Galaxy A
Teşekkür ederüm..