Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar malum güncelleme sonrası telefonu sıfırlamak istiyorum verilerimi saklayabilmek için en kolay nereye... View Post
Arkadaşlar şu alttaki mavi yuvarlak olan şey ney oluyor birde ingilizce yapay zeka mı ne bu? View Post
A55 a35 için global gözüküyor 12 17 mayıs arasi View Post
telefonum Galaxy A55 12-17 mayıs arası stabil one ui 7yi kesin olarak alacak mı View Post
90 Hz Bluetooth & Konum full açık Senkr açık %100-%18 arası View Post
A 35 kaç sene gider arkadaşlar Alalı 2 ay oluyor View Post
Samsung'un Galaxy A14 serisi akıllı telefonları, One UI 7 güncellemesi almaya hazırlanıyor. Bu gelişme, kullanıcıları oldukça... View Post
Oyun oynarken bildirim geldiğinde oyun 60 fps'ten 20-40 fps'lere kadar düşüyor. Önceden bu sorun yoktu. Bu sorunun bir çözümü var mı? View Post
Samsung galaxy a35e oneui 7 guncellemesi ne zmaan gelecek View Post
A54 ve A34 - KoreA55 ve A35 - GlobalS21 FE - GlobalS22 ve S23 FE - Avustralya ve KanadaS24 Serisi Mayıs - Kore ya da globalS25 Serisi Mayıs -... View Post
User | Count |
---|---|
21 | |
20 | |
16 | |
16 | |
15 |