cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung'un Son 3 Ayda En Çok Satan Telefonu Belli Oldu: Hayır, Galaxy S24 Değil!

(Topic created on: 08-04-2024 07:18 PM)
334 Views
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Yılın ikinci çeyreğinde dünyada en çok satılan telefonların açıklanmasıyla Samsung'un da en iyi performansı gösteren cihazı belli oldu. Zirvede beklenenin aksine bir amiral gemisi değil, orta segment cihaz yer aldı.

image
A15

Temmuzun bitimiyle birçok sektörden yılın ikinci çeyreğine dair veriler geldiğini görüyorduk. Akıllı telefonlar da bunlardan biriydi. Öyle ki pazar araştırma firması Counterpoint Research, birkaç gün önce son üç ayda en çok satılan telefonları açıklamıştı.

Peki Samsung’un en çok hangi telefonu sattı? Burada bir amiral gemisi değil, orta segmentte bir cihaz karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy A15, şirketin ikinci çeyrekte en iyi performans gösteren telefonu oldu

Samsung’un geçen yılın sonunda tanıttığı orta segment telefonu Galaxy A15 5G, şirketin son üç ayda en çok satan telefonu olmayı başardı. 2024’ün ilk çeyreğinde en çok satan Samsung markalı telefon Galaxy S24 Ultra idi. Ancak A15 5G, ikinci çeyrekte dünyada %2’lik pazar payıyla onu geçmeyi başardı.

Üstelik yalnızca A15 5G değil, 4G versiyon da üst sıralarda yer aldı. A15’in 4G versiyonu, dünyada 5. sırada yer alırken Samsung’un kendi telefonları arasında ikinci oldu. Amiral gemisi modellerde ise Galaxy S24 Ultra’nın dünyada 9.’uncu olduğunu görüyoruz. Şirketin uygun fiyatlı A serisinden diğer birçok cihaz da listeye girmeyi başarmış.

Kaynak: WebTekno 
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu Ax5 serilerinde yandaki etkileşim tuşlarının yükseltiye sahip olması nedense benim hoşuma gitmedi
Quantum-A
Active Level 4
Galaxy A
Eline sağlık Tolga Abim, 😊

A15'in uygun fiyatıyla sunduğu özellikler gerçekten kullanıcı dostu. Geçen sene A14'de olduğu gibi A15'te en çok satılan modeller arasına girmiş.
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
A14 dünyada zaten a34'ten daha fazla sattı
Quantum-A
Active Level 4
Galaxy A
Biliyorum evet abim, A14 daha kullanıcı dostu bir modeldi. 👍
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Şaşırmamalı 😅
Mami14
Active Level 7
Galaxy A
A15 belliydi hatırlarsanız A14 5G de çok satmıştı ancak fiyat performans ürünü ve A15 gerçekten geçen seneki A14 e kıyasla daha iyi olmuş bence
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Fiyat performans ürünü.
Eyvallah kardeşim 👍