Original topic:

Samsung music

(Topic created on: 03-01-2022 09:38 PM)
534 Views
Hak82
Active Level 5
Options
Galaxy A

Bir kaç gündür kulaklık ile müzik dinlerken özellikle cebimde iken müzik ya değişiyor ya başa sarıyor ya da duruyor neden böyle olduğunu da aöyleyeyim bixby ses ile uyandırma diye tahmin ediyorum sürekli araya giriyor bir şey söylüyor hızlı bir şekilde anlamam mümkün değil. Eski bildirimleri okuyor ki bence gereksiz okuması yani kısaca bundan nasıl kurtulabilirim bu sorun sıklıkla cebimde iken oluyor normalde olmaz bir şeye temas etmeden kapalı şekilde olmuyor sadece cevimde

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Bu olay kilit ekranından kaynaklanıyor adımlarımı uygulayın ondan kaynaklı oluyor

Cihazın power tuşuna basın > kilit ekranındaki saatte dokunun > karşınıza birden fazla seçenek çıkıcak ve o seçenekler içinde müzik uygulamasıda olucak onu kapatın > en aşağı inin ve Ayarlar seçeneği var > müziği kapatın

Sorunun muhtemelen düzelcektir

View solution in context

0 Likes
8 Comments
SüleymanA51
Active Level 3
Galaxy A
Knk zaten samsung music niye kullanıyosunki yotube music varken ben sana öğretirim indirilen müzik nerde diye youtube musicde aynı işlevi görüyo youtube music
0 Likes
Galaxy A
YouTube music değil de YouTube music vanced en iyisidir çünkü YouTube music de çöp arka planda oynatma ve ekran kapalı müzik dinleme özelliği olmadiği için;)
Hak82
Active Level 5
Galaxy A
Youtube vanced var bende de dediğim gibi samsungun kendi uygulamalarını kullanmayı seviyorum ama yarın deneyeceğim aynı sorun olacak mı diye
0 Likes
Hak82
Active Level 5
Galaxy A
Samsung'un kendi uygulamaları kullanmayı seviyorum ama samsung music ile ilgili olduğunu sanmıyorum yarın alternatifleri deneyeceğim bakalım aynı olacak mı
Galaxy A
Eğer Kulaklık Tuşuna Kendiğinden Basabilir Kulaklığı Kontrol ettinmi
0 Likes
Hak82
Active Level 5
Galaxy A
Yok ondan değil dediğin doğru normalde **bleep** gelen bildirimleri okuyor ama bu eski bildirimleri okuyor
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Bu olay kilit ekranından kaynaklanıyor adımlarımı uygulayın ondan kaynaklı oluyor

Cihazın power tuşuna basın > kilit ekranındaki saatte dokunun > karşınıza birden fazla seçenek çıkıcak ve o seçenekler içinde müzik uygulamasıda olucak onu kapatın > en aşağı inin ve Ayarlar seçeneği var > müziği kapatın

Sorunun muhtemelen düzelcektir
0 Likes
Hak82
Active Level 5
Galaxy A
Teşekkürler 😇😊😊