Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Herkese merhaba geçtiğimiz günlerde Galaxy A56 aldım cihazda dikkatimi çeken bir durum var karanlık modda ekranı kaydırırken kutucuk/pencere... View Post
Merhaba arkadaşlar, Babama A36 almak istiyorum. Batarya konusunda hassas. Anır dörtyüz batarya kağıt üzerinde iyi ama fiyat pahalı. Bir de döngü... View Post
300 beğeniye ulaşmama yardımcı... View Post
One IU 8 güncellemesi ile telefonumun şarjı çabuk bitmeye başladı . Telefonum sıfır , One IU 7 güncellemesine göre bu güncellemede şarjım çabuk... View Post
Son bi kaç gündür telefonum durduk yerde usb girişini kontrol edin diye hata hata veriyor telefonun şarj girişinde su veya toz olduğunu söylüyor. Toz... View Post
A36 YİNE MÜKEMMEL BİR SÜRE ÇIKARDI! View Post
Anker marka 45w sarj aleti aldım fakat telefonun ayarlarında super hizli sarj 2.0 aktiflestirme yok şarja taktigim zamanda super hizli sarj yaziyor... View Post
A24 e hala gelmedi ne zaman gelecek bilgisi olan bilem duyan var mı ekim ayında bekliyordu herkes erken olduğunu biliyordum 24 icin ama hala gelmedi... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 455 | |
| 413 | |
| 404 | |
| 381 |