cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung kaç derecede ısı uyarısı veriyor

(Topic created on: 04-16-2023 04:38 AM)
215 Views
selcukk
Active Level 4
Options
Galaxy A

galaxy a12 ile 62 derece ısı gördüm ama herhangi bir ısıdan dolayı korumaya almadı sadece işlemci frekansı kıstı kaç derecede uyarının gelmesi lazım 

8 Comments
Galaxy A
Pil 50°C olunca simge yanıp sönmeye başlıyor **bleep** işlemci sıcaklığı o kadar bağlayıcı olmuyor uyarı verilmesinde
selcukk
Active Level 4
Galaxy A
benim bahsettiğim pilin şarj almama uyarısı değil telefonun kendini korumaya alıp kapatması
Galaxy A
Piller 60°C ye kadar çalışabiliyor yüksek ihtimal 55°C gibi bir sıcaklığa erişince kapanır ancak tam olarak bilmiyorum
selcukk
Active Level 4
Galaxy A
işlemci ısısı önemli değil mi yani işlemci De 46 derece üstü zararlı diye biliyorum
selcukk
Active Level 4
Galaxy A
bundan bahsediyorumScreenshot_20230416-043818_Google_1000005929_1681609098.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Oyunlarda 55 dereceye kadar,normal kullanımda 40-45 dereye kadar normal deniyor.
selcukk
Active Level 4
Galaxy A
62 derece oldu işlemci cpu Fload ile baktım gene uyarı vermedi
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba selcukk,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata Raporları > Telefon Sıcaklığı bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD