cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung hakkında bir eleştiri ve elveda

(Topic created on: 05-21-2024 11:02 PM)
407 Views
0nur_A24
Active Level 3
Options
Galaxy A

One ui güncellendikçe asıl amacından uzaklaştığını ve diğer çinli markaların ios a benzer arayüzlerine benzemeye başladığını düşündüğümü söylemek istiyorum. One ui 1,2 sürümleri tek elle kullanabilirlik, erişilebilirlik ve kullanım kolaylığını hedef aldığını düşünüyorum. Son one ui sürümlerinde artık en basit bir şeyi yapmak bile bir sürü menünün arkasında gizli oluyor vs. Sırf görüntü güzel olsun diye. Bu ayrıca giriş seviyesi cihazları da ağırlaştırıyor.

Bu da benim burada son gönderim olacak .özelden bana ve aileme gelen sövme mesajları, tehditlerden bıktım ve bu forumdan ayrılacağım. Zaten mesajların fotosunu alıp buraya koysam post uçurulurdu saniyesinde. Neyse Üzdüğüm kişilerden özür diliyorum özellikle s20 fe kullanıcısı ve tolga 94 özür dilerim sizden.

8 Comments
meteh4nS23
Active Level 8
Galaxy A
Allaha emanet. Onuroloji mesleğinde başarı dilerim umarım işinin ehli olabilirsin😊
Galaxy A
Hayırlısı hangı cıhaza gececeksin yada sadece burdan mı ayrılıyorsun
0 Likes
0nur_A24
Active Level 3
Galaxy A

Burdan

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Senden böyle bi form beklemezdim. Arada açtığın konulara bakar kahkahalara boğulurdum. (özelliklede honor onur demek ingilizcede onun için geçmeyi düşünüyorum diye yazmışsın orda patlamıştım gülmekten) Yeri geldiğinde adamı çok iyi güldürüyorsun yeri geldiğinde çok sinir bozucu oluyorsun. Ne diyeyim yolun açık olsun onuroloji ve onurolog uzmanı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Gitme kardeşim alıştık biz sana !
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
herkesin bir kusuru vardır ama insan o kusurlarıyla güzeldir
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
gitmene üzüldüm yalan yok