Yazın almasını planladığım a73 daha 3 gün önce baktığımda 15 iken şimdi 16 bin 561 TL. İphonenin fiyatını sorgulayamam bile. Yazık cidden... View Post
Yazın almasını planladığım a73 daha 3 gün önce baktığımda 15 iken şimdi 16 bin 561 TL. İphonenin fiyatını sorgulayamam bile. Yazık cidden... View Post
Wi fi ve bluetooth bağlanmama problemi yaşıyorum View Post
7 TANE HATA RAPORU GÖNDERDİM HEPSİNE VERİLEN CEVAP AYNI İNSANLARLA DALGA GEÇİYORLAR RESMEN MADEM ÖYLE BU SON SAMSUNG CİHAZIM OLACAK ARTIK BANA... View Post
Arkadaşlar emojilere tıkladığım zaman işte ararken emojiyi falan o kadar fazla kasıyor ki size anlatamam. Kaydırınca olsun, diğer emoji bölümüne... View Post
3 güncelleme peş peşe geldi mayıs yaması şimdi ise haziran yaması geldi bu yaptığını başka marka yapmaz tebrik ediyorum 👏 View Post
Selam arkadaşlar Şuan telefonun ekran ışığı 15 saniye sonra kapan olarak ayarlı. Ama 3 gündür şöyle bişey oluyor. Bildirim geldiğinde herhangi bi... View Post
A72 kullanıcısıyım 2 aydır bu sorunu yaşıyorum telefonun orijinal adaptörüyle süper hızlı şarjda şarj olmuyor aksine tüketiyor pili. Fakat pil... View Post
Samsung a12 kullaniyorum neden NFC ozelligi yok. View Post
Mikrofiber bezle islak mendil pecete herseyi denedim geçmiyor ne yapmam gerek View Post
Görseldeki bu güvenlik bandrolu kutunun açılmasi icn olan bandrol bu bandrol kutuya yapıştırılı iken sarımsı bir renkte çıkardığımds görseldeki gibi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
284 | |
212 | |
188 | |
174 | |
127 |