cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung galaxy A25 uygulama gölgelenme sorunu

(Topic created on: 2 weeks ago)
9 Views
tuncyz
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung a25 cihazını kullanmaktayım ve menüde kırmızı temalı kamera vs gibi uygulamalarda gölgelenme oluyor 2 kere samsung servisine gittim 2 sindede sonuç alamadım ve bütün a25 lerde oluyor 4 tane a25 cihazında denedim sorunu görmek isteyen a25 kullanıcıları varsa şu şekilde görülüyor sorun parlaklığınızı en kısığa alın menüye gelin meenüde kamera uygulamasına bakın sağ sol yapın ve kamera uygulamasınında sağında solunda gölgelenme olacak kırmızı tonlu uygulamaları deneyebilirsiniz yemeksepti vs gibi uygulamalarda görünmekte. Bu yazıyı okuyacak a25 kullanıcıları bu bir kronik sorun ve serviste ilk gittiğim servis göremediğini söyledi 2. Gittiğim servis ise bunun sorun olmadığı söyledi fakat bu bir sorun samsung yetkililerinden okuyacak varsa mağdurum yardım talep ediyorum

14 Comments
tuncyz
Active Level 1
Galaxy A
İlginç ben teknosada denedim onda yoktu hatta daha bugün denedim
0 Likes
Artisit34
Active Level 7
Galaxy A
Yoğun ışık altında Belli olmaz ki zaten gece yatarken sıfır parlaklıkta belli oluyor
0 Likes
tuncyz
Active Level 1
Galaxy A
Parlaklığı kısınca belli oluyor o ışıkta görememişte olabilirim a24 ve 23 de yok ona karşı çok eminim çünkü onları düşük ışık altında denedim yakınlarım o cihazlara sahipler
0 Likes
tuncyz
Active Level 1
Galaxy A
Peki çözümü yokmudur işin gerçeği
0 Likes
tuncyz
Active Level 1
Galaxy A
One ui 7 alınca geçebilirmi
0 Likes