cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung bu işi beceremiyor bence

(Topic created on: 03-21-2025 01:26 AM)
555 Views
dekor67
Active Level 4
Options
Galaxy A

3 ay içinde 3 farklı telefon kullandım Xiaomi oneplus Samsung bu Samsung'a bir türlü ulaşamadım nedense çok kısıtlıyor beni sadece su geçirmeme özelliğini seviyorum yoksa basit bir telefon ama Xiaomi öyle değil istediğini yapabiliyorsun yüzlerce yorum kurabiliyorsun garanti dışı da kalmıyor rotlandırıp kapat gönder garantiye

50 Comments
RockCharT
Active Level 7
Galaxy A
5dk da TikTok yüklenmesi o cihaz için anormal ekstra güvenlik korumasını mı aktif ettin her yükleme de uygulama taraması için öyle bile 5dk da yüklenmesi normal değil.
dekor67
Active Level 4
Galaxy A
Aslında ben Samsung bu işi beceremiyor derken şu konuyu ele almak istedim rakiplerinin orta segment telefonlarıyla yarışamıyor mesela honor'un 200 modeli orta segmez bir telefon mesela poco'nun x7'si orta segment bir telefon vs gibi ben bunu anlatmaya çalışıyorum
0 Likes
isimsiz-
Active Level 10
Galaxy A
Honor magic 7 pro alacaksın keyfine bakacaksın bu kadar basit
0 Likes
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy A
Bunu elmayı savunan birinin söylemesi acayip komik olmuş 😂
0 Likes
isimsiz-
Active Level 10
Galaxy A
Adam belliki android kullanıyor ios kıllanmayan birine ios mu kullan deseydim
0 Likes
dekor67
Active Level 4
Galaxy A
Hocam telefon 70 bin biz orta segmentten bahsetiyoruz
0 Likes
isimsiz-
Active Level 10
Galaxy A
O zaman honor 200
0 Likes
dekor67
Active Level 4
Galaxy A
Bnde bunu anlatmaya çalışıyorum neden Samsung honor 200 gibi bir orta sınıf telefon çıkarmıyor onlar firması samsung'dan daha mı Zengin
0 Likes
isimsiz-
Active Level 10
Galaxy A
Adam elini taşın altına koyuyor basit
0 Likes
dekor67
Active Level 4
Galaxy A
A35 var bende parmak izi orta segmente göre çok yavaş yüz tanınması doğru dürüst seni tanımıyor bile benim bundan önceki telefonum sıfır karanlıkta açıyordu mesela bu ışıkta bile açmıyor