cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung bir daha evime giremez

(Topic created on: 05-13-2022 06:25 PM)
186 Views
çöpsung
Active Level 1
Options
Galaxy A

Bugüne kadar 5 adet farkli samsung marka telefon kullandim son kullandigim telefonu yetkili servisiniz bozup teslim etti.Ayrica evimdeki tüm elektronik eşya buzdolabindan tv ye kadar samsung marka son bu servis rezaletinden önce 13.000 tl ye s8+ plus smasung tabletinizi almistim.iyi ki siparişimi iptal etmisim.Bir daha çöpün evimden içeri giremez. Hakem heyeti falan ugrasmayacagim benim  telefonunumdan zararirim 3500 tl benim için önemsiz bir  para sen kendi zararini düşün samsung yalandan arayarak telefonla ulasmaya da kalkma kendi rezalet servisini hakli buluyorsun.evimdeki beyaz eşyalarinda sürekli ariza veriyor her yedek parca sorsan garanti dışı  parcalarinda gereksiz pahalı.4k samsung tv icerisindeki isletim sistemi android degil  samsungun kendi isletim sistemi yazilim destegi sifir hicbir uygulama magazasinda yok tarayici cogu siteyi acmiyor bile tv alacaklara tavsiyem samsung tv lerinden uzak dursun.Samsung birdaha evime giremez nokta 

17 Comments
Jubei
Active Level 10
Galaxy A
“I'd rather lose money than trust.” “İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.” Robert Bosch
Actixel
Expert Level 1
Galaxy A
Şimdiye kadar hep Samsung kullandım yine alacak olsam yine Samsung alırım.
çöpsung
Active Level 1
Galaxy A
Tabiki alabilirsiniz herkesin hür iradesine saygim var.
smhszr
Active Level 1
Galaxy A
samsung un zaten sattığı tv'ler için google play var istediğin uygulamayı indir kur gibi bir vaadi yokki. o dediğin gibi tam akıllı tv olan tvler sadece philips veya sony'de var. burda samsungun bir sıkıntısı yok yani. bir daha tv alacağınız zaman iyice araştırıp alın bence. telefon olayına birşey diyemem yedek parça olayı dediğin gibi pahalı. ama bu artık apple'da da böyle. iphone 13 ün ekranı kırıldığında 6500₺ demişlerdi bana medimarktten alırken mesela.
0 Likes
ÇÖPSUNG1
Active Level 6
Galaxy A

Sizi iyi anlıyorum.Burada sıkıntı yazilim ve uygulama desteği Google play desteği degil Android olup olmadığı cok önemli degil sadece android benzeri magaza desteği yok gibisinden yazdim. çoğu kişi samsung tv alirken yanılıyor android gibi değil.

0 Likes
ÇÖPSUNG1
Active Level 6
Galaxy A

İphone ile karsilastirma olayi da yanlis androidi ayrica iphone telefonu bedava verseler kullanmam.

0 Likes
Tanercelık
Active Level 7
Galaxy A
Hacı abim televizyonda işletim sistemi olsa nolur olmasa nolur onunlamı uğraşıcan, bağla laptobu kabloyla yada kablosuz keyfine bak ha laptop yoksa telefon ekranını yansıt benim evde dandirik Vestel var 120 ekran telefondan youtu.be dan açıyorum tv ye yansıtıyor keyfime bakıyorum. Televizyondada youtu.be var ama kumandadan uğraşana kadaaaarrr boş iş yani
0 Likes
ÇÖPSUNG1
Active Level 6
Galaxy A

Ben kisisel bilgisayar kullanmıyorum baglanacak bisey bisey alcaksam stick vs. Akıllı tv diye satılan tv almam.

0 Likes