- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Hediye gelen garantili samsung marka telefonunumda amoled ekran hatası oluştu.Erzurum samsung emir elektronik yetkili servise garanti kapsaminda onarilmasi talimati verdim.samsung teknik serviste telefonumun öncesinde müdahale sonucu garanti dışı olduğunu öğrendim.Ücretli Onarim yapilabilecegini söylediler.Ben de Şahsima telefonumu iade edilmesini onarim yaptirmayacagimi beyan ettim.acelem oldugu için teslim aldigim telefonu inceleme yapamadim servisten ayrildim.Telefonunu incelerken anladim telefonu söküp toplarken bir yerini bozmuslar hopörlörden hicbir sekilde ses gelmiyor.hopörlör saglam verdigim telefonu garantisiz olunca bozup vermişler .kendilerinin aradim ve telefonu şahsima teslim etmeden son test raporlarini istedim.Aldigim cevap yani ben onarimi kabul etmedigim için test falan yapilmamiş öyle bir raporun tarafima verilemeyecegi ve telefonunun hopörlörünu bozup teslim ettiklerini kanitlayamayacağimi ayrica teslim ederken kagidi imzaladigimi hak talep edemeyecegimi yasal yollarin açik oldugunu söylediler.iyide ben o teslim kagidi imzalamasam telefonumu tarafima teslim edecek miydiniz ki samsung sonuc olarak yasal yollardan hakkimi sonuna kadar arayacağim.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-23-2022 03:10 PM in
Galaxy AMerhaba çöpsung,
22.04.2022 tarihinde aranarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Tüm talepleriniz için bize 444 77 11 numaralı Samsung çağrı merkezimizden de ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-22-2022 12:10 PM (Last edited 04-22-2022 12:10 PM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-22-2022 12:16 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-22-2022 01:13 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-22-2022 01:40 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-23-2022 03:10 PM in
Galaxy AMerhaba çöpsung,
22.04.2022 tarihinde aranarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Tüm talepleriniz için bize 444 77 11 numaralı Samsung çağrı merkezimizden de ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD