cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung a70 ekran gidiyor

(Topic created on: 01-17-2021 09:22 PM)
2651 Views
Bvildan
Active Level 1
Options
Galaxy A

Birdenbire telefonumun ekranı gitti, parlak beyaz bir ışık çıktı. Ekran gidip geliyor, sadece bembeyaz bir ekran oluşuyor.

IMG-20210117-WA0028.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Bvildan,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

Bir Samsung Destek Merkezi Bulun | Samsung Türkiye

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blankSmart Switch | Samsung Destek TR

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

target=_blankSamsung akıllı cihazımdaki verileri nasıl yedekleyebilirim? | Samsung Türkiye

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
A11ümıt
Active Level 10
Galaxy A
servise yolla hiç düşündünmü
A11ümıt
Active Level 10
Galaxy A
hiç düşündünmü hocam
Bvildan
Active Level 1
Galaxy A

Daha yeni oldu ilk burdan yazayım dedim ama mecbur servise götüreceğim

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güç tuşuna ve ses kısma tuşuna aynı anda 8-9 saniye basılı tutun
Bvildan
Active Level 1
Galaxy A

Düzelmedi maalesef

0 Likes
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
3 güne tamamen gider bende de öyle oldu servise elden teslim ettim 1gün içinde ekranı değiştirip teslim ettiler
Bvildan
Active Level 1
Galaxy A

Ben de öyle yapacağım teşekkür ederim

0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Durumun incelenebilmesi için En kısa sürede yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza uzman ekip tarafından kardeşim
Bvildan
Active Level 1
Galaxy A

Teşekkürler