cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Dokunmatik tepki vermiyor

(Topic created on: 02-01-2025 10:32 PM)
99 Views
Members_23ih9s2
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Yeni aldığım Samsung A25 5G telefonumda dokunmatik arada sırada gidiyor. Gittiğinde belirli bir süre gelmiyor, dokunuyorum ya tepki vermiyor ya da alakasız bir tepki veriyor. Sizce bunun herhangi bir çözümü var mıdır? Benim yapabileceğim bir şey yoksa marka mağdur eder mi?

Not: Dokunmatik ekran koruyucusuyla veya güvenilmeyen kaynaklardan program yüklemekle bir alakası yok, ilk aldığım günlerde de oluyordu. Buna benzer cevaplar yazacaksanız yazmasanız daha iyi olur. (Bununla alakalı bir başlık daha gördüm herkes ısrarla bunlardan bahsediyordu, o yüzden rica ediyorum.) 

6 Comments
Galaxy A
Hocam bende de bazen oluyor, S24 Ultra kullanıyorum. Sinir olmuştum sonra ekrana yatay baktım parmak izi ve ıslak elle kullandım diye ince katman oluşmuş. Silince geçmişti
merturkk
Active Level 8
Galaxy A
servise verin. tanılama testinde sorun olmasa bile yazılımsal sıkıntı olabilir
0 Likes
Spaweix
Active Level 6
Galaxy A
Yeni aldığınız bir telefonsa garantisi vardır zaten siz hiç uğraşmayın direkt garantiye gönderin...🙏
0 Likes
Spaweix
Active Level 6
Galaxy A
(Çözümü olsa bile)
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Belirtmeyin demişsin ama şimdi belirtmeden de olmaz maalesef ekran koruyucusu takılıysa dokunmatiği engelliyor olabilir varsa çıkartın çıkarttıktan sonra Sorun devam ederse ayarlar ekran Dokunma hassasiyeti özelliğini açın bu özelliği açtığınız halde sorun düzelmezse verileri yedekleyip cihazı komple sıfırlamayı deneyin yine düzelmediği durumunda yetkili servise göstermekte fayda olabilir Ayrıca yazılımı güncel değilse güncelleyin her zaman
0 Likes
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy A
Hocam ayarlar ekran kısmında dokunmatik hassasiyetini arttır var kapalıysa onu aç
0 Likes