- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-19-2024 10:15 AM in
Galaxy A3 yıldır kullandığım a72 telefonum 17.03.2024 tarihinde herhangi bir darbe almamasına ve sıvı teması olmamasına rağmen dokunmatik sorunu vermeye başladı. Telefon açılıyor, donmada yok ancak dokunmatik işlemiyor. Reset attım (volume - ve kapama tuşuna basılı tutarak) düzeldi. Ancak ekran kapandıktan 5-10 dakika sonra tekrar aynı sorunu yaptı. Örneğin ekranda whatsapp açık olsun bana gelen yeni mesajları görebiliyorum. Ekrana düşüyor. Ya da bildirim geldimi ekranda gözüküyor. Ancak ekrana dokunduğumda hiç tepki vermiyor. 18.03.2024 tarihinde arıza kaydı yaptım samsungdan dönüş oldu hemen. Matris ayarında uyumsuzluk var dendi. Uzaktan destek ile one uı tekrar yüklendi. Birkaç ayar yapıldı. Son olarak yedek aldıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürmem söylendi. O şekilde yapmama rağmen arıza bugün itibarıyla halen devam etmekte. Ekrana dokunmadığımda ya da ekranda bir akış olmadığında (örneğin video izlediğimde sıkıntı yapmıyor) bir süre sonra dokunmatik iptal oluyor. İnternette aynı sorunu yaşayanların olduğunu görüyorum. Donanımsal bir sorun mu anlamadım. Bu soruna çözüm bulan var mı ya da android 14 ile sorun çözülür mü?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2024 10:55 AM in
Galaxy ASize, uzaktan erişim ile yardımcı olmak isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2024 11:24 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2024 11:30 AM in
Galaxy AEvet kutusundan çıkan şarj aletini kullanıyorum 3 yıldır.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2024 11:31 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2024 11:50 AM in
Galaxy ADonanımsal bir sıkıntı mı olmuştur o zaman? Anakart ya da ekranda

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2024 11:51 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2024 11:58 AM in
Galaxy AYaptım bir sıkıntı çıkmadı. Test normal çıktı. Dün samsungdan uzak bağlantı yaptılar. Birkaç ayar yaptılar. Donanımsal gözükmüyor dediler matris uyumsuzluğu var dediler ama sıkıntı çözülmedi bir türlü. 3 kez fabrika ayarlarına döndürdüm. Her seferinde tekrar aynı sorunu yaptı. Şimdi ara ara donuyor resetleyerek kullanıyorum.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2024 11:59 AM (Last edited 03-19-2024 12:00 PM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2024 12:06 PM in
Galaxy AAyarlardan onu da kapattım şimdi. Telefonu da yeniden başlattım. Bakalım yine yapacak mı?