cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a25

(Topic created on: 08-09-2024 09:28 PM)
397 Views
melissaaa
Active Level 2
Options
Galaxy A
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var telefonumu aldığımdan beri görüşme esnasında fan sesi geliyor 3 kere servise goturdum volteyi kapatip biraz kullanın devam ederse tekrar gelin dediler her gidisimde de voltenin tekrar acik oldugunu soylediler ama volte kapalı sms attigimizda voltenin kapali oldugu bilgisi geliyor turk telekomdan neyse en son teknik servise yonlendirdiler serviste kaldi serviste sorunu tespit edememişler sadece yazilim yuklemisler degisimini talep etmiştim sorun tespit edilemedigi icin de degisimi olmuyormuş servisten aldım fakat sorun hala devam ediyor özellikle servisteki arkadaşlara da kapalı ortamda gorusme yaparak test etmelerini soyledim ama o şekilde denemiyorlar bulunduklari yerde telefon cekmiyormuş cimer e ya da tüketici hakem heyetine başvursam mı bilemiyorum başka türlü de sorun çözülmeyecek beni sürekli servise yönlendirip duruyorlar bir işe yaradığı da yok 
11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Melisa cihazı aldiğin ne kadar oldu
0 Likes
melissaaa
Active Level 2
Galaxy A
Martta aldım cihazı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Henüz 6 ay dolmadığ için seçimlik haklarin mevcut senin bunu onlarda bilir zaten servisten rapor talep et orası vermez ise farklı bir servis ile görüş 4 adet hakkın var senin bu noktada
0 Likes
melissaaa
Active Level 2
Galaxy A
Tam olarak anlayamadım değişimi için mi rapor talep etmeliyim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Değişim veya para iadesi sen hangisini istersen
melissaaa
Active Level 2
Galaxy A
Ben servisle de görüştüm samsung yetkilileriyle de gorustum bu konuda ama hatayı tespit etmedikleri sürece degisimini onaylayamadiklarini soylediler
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar varsa onlarda yorum yazacaktır ancak yine netice alamazsan thh ye başvur mutlaka
melissaaa
Active Level 2
Galaxy A
Teşekkür ederim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim 😊🙏 istersen şunu da bir deneyebilirsin forum'da ana sayfada yukarıda arama yeri var oraya bu söylediğin problemi yaz ya da direkt fan sesi olarak yaz benzer konular forumda daha önce de yayınlanmıştı oradaki yorumları da bir oku istersen