cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung a23 wifi sorunu

(Topic created on: 06-28-2022 09:16 PM)
2473 Views
Samsung_4mQK1X2
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

23.06.2022 tarihinde turkcell bayisinden faturaya ek 2 adet samsung a23 cihaz aldım.

Ben bu 2 cihazda wifi'yle ilgili sorun yaşamaktayım bağlantıyı yan komşudan almaktayım evde oppo realmi wifi'ye sorunsuz kesintisiz bağlanmakta ama samsung nedense cam kenarından bağlanmakta ve arada bağlantıda kesinti yaşanmaktadır  ve bu durum benim canımı çok sıkıyor.

Lütfen 🙏 sizlerden ricam bu konuya bir el atmanız.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy A

Ağ ayarlarını sıfırlayıp tekrar dene sorun devam ederse, modem marka temsilcileri ile görüşerek yaşadığın sorunu modem operatör temsilcileri ile görüşülmesi olumlu etki edebilir. Son olarak hata raporu gönderebilirsin.

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Galaxy A
Ağ ayarlarını sıfırlayıp yazılımı en güncel sürüme güncellemeyi denediniz mi? Eğer denemediyseniz deneyin, modemi kapatıp tekrar açın. Cihazı sıfırlayın yazılımsal hataya maruz kalmış olabilir cihaz. Eğer hala olmuyorsa cihazları değişim talebinde bulunun veya cihazları tamire götürün büyük ihtimalle şebekesi telinde problem olabilir.
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Kılıf varsa çıkar tekrar dene bir de 5 Ghz bağlantısını telefon görüyorsa ve modem destekliyorsa ona bağlan.
0 Likes
BlntDRR
Active Level 2
Galaxy A
Tüm bu öneriler işe yaramadıysa chazı 2,4 ghz bandındaki wifi sinyaline bağlayın, modemin wifi kanalını kanal 6'ya alın ve bluetoth açıkken wifi den iyi bir performans beklemeyin. Çoğu Bluetooth bağlantısı ve Wifi modem 2,4 ghz bandında çalışır ve bu kanal çakışmasına neden olur bunu unutmayın. İyi günler.
0 Likes
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy A

Ağ ayarlarını sıfırlayıp tekrar dene sorun devam ederse, modem marka temsilcileri ile görüşerek yaşadığın sorunu modem operatör temsilcileri ile görüşülmesi olumlu etki edebilir. Son olarak hata raporu gönderebilirsin.

0 Likes