Resolved! Solved

Original topic:

Samsung a21s

(Topic created on: 08-13-2021 07:56 AM)
224 Views
esyusuf
Active Level 6
Options
Galaxy A

8 ay olucak ve aldigim.gunden beri telefon kapanip aciliyor..Degisim istedim koklu firmadir yapar dedik yok yapmadi Samsung telefonunun arkasida duran bir firma degildir..Bu net ve kesindir telefon bugunku hatası da acma kapamayi gectim alıştım artık..Telefon düz bir sekilde samsung yazısı cıkmiyor tersden yazı cıkıyor ve pikselli gibi komedi gibi diyorum ya ğünlük 6.7 defa kendi kendi bian da giden telefon..Tüketici heyetini bekliyoruz bian önce sonuca baglanır da kurtulurum..NOT:Çoktandır yazmiyordum ara da bil dilendirmek gerek boş bir firma 

5 Comments
SAMmembers
Active Level 9
Galaxy A
Sorun yazılımsal. Güncelleme bekleyin.
0 Likes
Galaxy A
Hayır o arkadaşın önceki yazdıklarını gördünmü bilmem bence anakartta sorun var
Galaxy A
Anne minde böyle bir telefonu vardi ne kadar kötü bende bilmiyorum
rasit
Active Level 7
Galaxy A
Donanımsal bir sorun olma ihtimali yüzde 99 kalan yüzde 1 lik ihtimal de yazılımsal bu kadar net konuşuyorum donanımsal olarak kusurlu cihaz anladığım kadarıyla
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba esyusuf,

İletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, forumda kullanmış olduğunuz isminizi de yazarak, bize aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD