cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Pass

(Topic created on: 10-30-2024 03:13 PM)
191 Views
Kadir_19
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar e devlet girdiğimde şifre ye dokunduğumda samsung pass devreye girip otomatik yazıyordu artık çalışmıyor samsung müşteri hizmetleri aradim onlarda bulamadı yardımcı olan lütfen yazabilir mi.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Kadir_19,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
CansungS22
Active Level 4
Galaxy A
İstersen geri butonuna basarak ana ekrandan girmeyi dene o da olmazsa klavyendeki 3 noktaya tıkla orada samsung pass vardır ona basıp sen manuel olarak doldur
0 Likes
Kadir_19
Active Level 5
Galaxy A
Onu bede biliyorum otomatik ne güzel dolduruyordu
0 Likes
Kadir_19
Active Level 5
Galaxy A
Şuan hepsi açık 1730293644570.jpg
0 Likes
HATİCEÇUHA
Active Level 8
Galaxy A
Ekran kilidi devre dışı mı?
0 Likes
Kadir_19
Active Level 5
Galaxy A
Hayır
HATİCEÇUHA
Active Level 8
Galaxy A
Devre dışı yapmıştım bir defa sonra tekrar aktif ettiğimde gelmedi yeniden güncelleme yapıp pass vs girdikten sonra tekrar aktifleşti. Farklı bir yolu var mı şuan bilmiyorum
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Kadir_19,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes