cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung J-7 Bluetooth Sorunu

(Topic created on: 12-03-2020 08:06 PM)
3506 Views
Fatih1982
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba... Ben J-7 kullanıyorum... Telefonu kapa/aç yaptığımda bluetooth kendi kendine açılıyor... Nasıl engellerim bunu?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ Ayarlarına sıfırla yapınız.

Sorun düzelmez ise Samsung Members üzerinden hata raporu gönderiniz.
Hata raporu göndermek için:
Samsung Members ana menüsündeki artı(+)ikonuna tıklayarak hata raporu göndere bas ve sorununuza uygun olan seçeneği seçip sorununuzu anlatıp gönderin.
(Hata raporuna en geç 2 gün içerisinde yanıt verilmektedir)

Hata raporuna geri yanit sizin sorununuzu çözmedi ise Cihazı Ayarlar > Hesap ve yedeklemeler > yedekle ve geri yukle > verileri yedekle yapıp Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Fabrika ayarlarına sıfırla yapınız.

View solution in context

8 Comments
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ Ayarlarına sıfırla yapınız.

Sorun düzelmez ise Samsung Members üzerinden hata raporu gönderiniz.
Hata raporu göndermek için:
Samsung Members ana menüsündeki artı(+)ikonuna tıklayarak hata raporu göndere bas ve sorununuza uygun olan seçeneği seçip sorununuzu anlatıp gönderin.
(Hata raporuna en geç 2 gün içerisinde yanıt verilmektedir)

Hata raporuna geri yanit sizin sorununuzu çözmedi ise Cihazı Ayarlar > Hesap ve yedeklemeler > yedekle ve geri yukle > verileri yedekle yapıp Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Fabrika ayarlarına sıfırla yapınız.
Galaxy A
toprak knk bakabilirmisin smashing m10 testteydi ne testi olduğunu unuttum çıkmış mı bakabirmisin toprak knk zamanınız varsa bakabilirmisin bakarsan sevinirim toprak knk 😊😊😊😊😊😊🙃🙃
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Testleri malesef artik göremiyoruz.
Galaxy A
tamam sağol knk😊😊😊
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim 😊
Galaxy A
😁😁😊😊😊😊
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy A

dostum hayat eve sıgar uygulaması varsa bluetooth kendi açmaktadır. kaldırabilir veya devre dışı bırakabilirsin. 

0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy A
GPS ayarlarından kapatabilirsin..orda GPS konum bulmayı iyilestir Bluetooth ile iyilestir diye seçenek var onu kapat düzelir
0 Likes