cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy A54 Arka Kapak Değişimi Beleş Değiştirttim Şikayet Ederek 😂

(Topic created on: 05-11-2024 12:39 PM)
501 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy A
Arkadaşlar Sizlere Bir Kaç Zaman Önce Samsung A54 Cihazımın Arka Kapağının Kılcal Çizikler Olduğunu Ve Kapağını Değiştirmek İçin Servise Gönderdiğimi Söylemiştim Benden 560 Tl Para İstediler Para Sorun Değildi Zaten Sonuçta S23 Ultra ve A73 Samsungumda Var Herneyse Bunların Para Talebini Kabul Etmedim Ve Hemen Samsungun Yetkili Servisine Bağlandım Ve Şikâyet Ettim Arka Kapağı Ücretsiz Değiştirdiler Hadi Bakalım 😂 Bana Ücret Ödeyeceksin Diyenler Olmuştu Nerede O Arkadaşlar Acaba 😂😂

image

23 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
🤘🤘😎🤘🤘
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Bedava değiştirttim para istediler şikayet ettim
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
En iyisini yapmışsın
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Her ota para istenmez öyle şey olmaz
Galaxy A
Demekki üçkağıtçılık ülkemizde dizboyu...Demekki ücretsiz haklarımız var biraz üzerinde durulursa dolandırılmayacaz.Bu paylaşımın için teşekkür ederim
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Vallahi şikayet ettim dedim bu telefonun nesi garantiye girmiyor ona ücret öde buna ücret öde onu yap Bunu yap ödeme yap diyip duruyorlar direk Samsung temsilcilerini arayıp dedim bu telefonun nesi garantiye giriyorda biz bu telefonları alıyoruz dedim şikayet sonucunda teknik destek bunlarla iletisime girdi ve ücretsiz değişim kararı çıktı yeterki haklarınızı savunun olay 560 tl değil dostum insanlık olay
Galaxy A
Evet bizede iyi bir bilgi oldu bu deneyimin,iyi yapmışssın cidden mesela a52s im batarya sağlığı %92 ama garanti temmuzda bitiyor ben bitmeden önce değişim için vereceğim bakalım ücret talep edilirse bende aynı yöntemi izleyeceğim
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Kesinlikle Telefonunu Gönder Bataryanı Değiştirt Daha Uzun Süreli Kullanmak İçin Ben Yarın Bir Gün Bunu Satarsam Müsteri Mırın Kırın Etmez En Azından
rcparda
Active Level 7
Galaxy A
Samsung servisinden ben memnunum. Z fold 4 ü baştan yenileyip verdiler neyi dediysem değiştirdiler. Ön ekranda sorun yoktu ama bir kaç çizik vardı 10 bin tl bu ekran birşey demeden değiştirdiler.