cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy A54 Android 14 Güncellemesi Geldi

(Topic created on: 12-04-2023 09:51 AM)
697 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar Samsung Galaxy A54 Cihazlara Android 14 ve One Ui 6.0 Geldi Ama Ne Yazık ki Benim Samsung A73 Cihazımda Mevcut Tahmini Android 14 Alacak Cihazlar Arasında Samsung A73 Cihaz Mevcutmu Birde Benim Samsung A73 Telefonumun Şarj Soketi Sorunlu Gönderdim Telefonun Ekranı Yamulmuş Tüketici Kullanım Hatası Dediler Telefona 3500 Lira Onarım Ücreti İstediler Bende Şikayet Ettim Tüketici Hakemi Heyetine Telefonda Çizik Yok Telefon Yamuk Diyor Bende Şikayette Bulundum Valla Bende Şikayette Bulundum Tüketici Hakemi Heyeti Bunların Hakkından Gelir Herhalde 😂😂😂

6 Comments
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Arkadaşlar Samsung Galaxy A73 Telefonum Var Bu Telefonumun Zaman İçinde Şarj Soketi Arıza Yapmaya Başladı Ve Bende Bu Arızadan Dolayı Ankara B.D.H Teknik Servisine Gönderdim Telefonumda Sadece Şarj Sorunu Vardı Telefonuma Ekran Yamuk Telefon Yamuk Denilerek Garanti Dışı Bırakılarak Onarım Ücreti 3500 Lira İstediler Bende Onarımı Reddederek Telefonun Garantisi Devam Ettiği Halde Onarım Yapmadıkları İçin Şikayette Bulundum Hakkınızı Savunun Arkadaşlar Bunları Ne Kadar Mahkemeye Verirseniz Kâr Elde Edersiniz Nede Olsa Devlet Bizden Yana Olmasada En Azından Davalarla Uğraşsınlar Bu Böyle Biline ❤️😂 Telefonda Herhangi Bir Sorun Yok Şarj Soketi Dışında Onunda Fotoğrafını Çekeceğim Ara sıra şarj almıyor diye gönderdim bana 3500 lira masraf çıkardılar ey BDH İLETİŞİM BENDE SİZİNLE UĞRAŞMAZMIYIM SÜREKLİ SİZ BİLİRSİNİZ BENİM KAYBEDECEK BİRŞEYİM YOK 

image

image

image

image

image

image

MEHMET58
Active Level 10
Galaxy A
Sanki cihazda cidden esneme var gibi resimlerde hocam
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Kanka esneme olsada ben telefona zorla esne demedim kalitesiz malzeme kullanıyorlarsa benim suçum ne telefonda çizik yok ben kendi cebimden başka bir yerde kullanmadım her neyse ne olursa olsun 3500 lira Onarım ücreti istediler bende bunları şikayet ettim ne olursa olsun garantisi var ben bilerek bunu yapacak kadar dengesiz bir kullanıcı değilim **bleep** ettiysen jilatinini bile çıkarmadım telefonun ve telefon 15 16 aylık yaaaa
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy A
Haklısın tabi hocam farkettim bunları ancak yetkili servisle senin yada benim nasıl kullandığımı bilmez ufacık kılcal çizik dahi olsa yapıştırır kıullanıcı hatasını hemen
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Kardeşim telefonda çizik yok jelatini duruyor bende şarj almıyordu arasıra Gönderdim ileride sıkıntı olmasın diye bir baktım benden 3.500 lira tamir parası istiyorlar uyanıga bak bu telefonun garantisi var kimsesiz sanıyorlar burada çalışanları da dava edicen çekilip kenarıda izleyeceksin ne mutlu olurum varya ama iste o seçenek yok bizzat gittim Tüketici haklarına bu 2 oldu samsung a54 cihazı alırken de yazılım hatalı geldi 2 defa bdh bilisime gitti 2. Gidisinde yazılım hatası giderildi bende sikayet ettim hata giderilince haksız duruma düstük neyse bundada haksız duruma düsersemde su an sarj alma sorunum yok ama arada oluyor iste sorun degil sikayetimi çekmeyeceğim
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba rocksahin2020,

Yaşamış olduğunuz durum için üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Konu ile ilgili DM üzerinden sizinle iletişime geçtiğimiz gibi 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizden de her zaman destek alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

MOD