- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-31-2021
09:54 PM
(Last edited
01-31-2021
09:59 PM
by
user0000011111
) in
Eşime aldığım Samsung Galaxy A30 cep telefonu kamerası aldığımız ilk zamanlar çok iyi çekim yapıyordu. Ancak herhangi bir hasar darbe vs. almamasına rağmen kamera hep odak sorunu yaşadı. Bazen düzeliyor ama tekrar eski durumuna dönüyor. Sorunun çözümü için önerilen ilk adımları uygulamamıza rağmen kameradaki odak sorunu düzelmedi. Hep buğulu bulanık görüntü oluyor. Hata raporu göndermemiz lazım dediğimde de "Madem bir kamera için bu kadar uğraştıracaklar, öyleyse üretmesinler. Telefon satmasınlar" diye cevap aldım. Şu an Huawei marka telefon almadığı için bin pişman. Toplasanız 10-15 fotoğraf ancak çekmiştir. Sürekli de selfie kamerası kullanılmıyor ki. Şimdi bir de bu mesajımın cevabını takip ettireceksiniz.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2021 02:18 AM in
Galaxy AMerhaba OsKar_41,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında farklı sorunlar da varsa incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2021 02:18 AM in
Galaxy AMerhaba OsKar_41,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında farklı sorunlar da varsa incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD