Original topic:

Samsung Galaxy A16 5G kullanan arkadaşlar'da EQ olup olmadığını kontrol edebilir mi?

(Topic created on: 07-18-2025 09:22 PM)
357 Views
ULTLX
Active Level 1
Options
Galaxy A

İlk defa EQ sahip olmayan bir telefon gördüm, normalde bütün sahip olduğum samsung telefonlarda var idi. Bir ihtimal benim telefonda sıkıntı var,  bir diğer ihtimal Ui7 güncellemesinden sonra kaybolmuştur (umarım öyledir)

sizde bakabilir misiniz bu ayarlarda "ekolayzer" var mı/gözüküyor mu? (Yalnızca A16 5G kullanıcıları)

1000000784.jpg

10 Comments
ensareiz
Active Level 9
Galaxy A
Dolby ses ekolayzer dinamik
0 Likes
ULTLX
Active Level 1
Galaxy A

Dolby atmos'tan bahsetmiyorum, eq'den bahsediyorum. Hangi cihaz bu arada sizin? A16 5G mi?

0 Likes
ensareiz
Active Level 9
Galaxy A
Hangi cihaza sahip olduğum far k etmez genelde en uyumlu verdiğim ayardır
0 Likes
ULTLX
Active Level 1
Galaxy A

Ben ses mühendisiyim, sesler bu şekilde işlenmez. imaging, soundstage etki eder EQ'e. Kullanılan kulakların driver'ları'a göre de 4k, 8k azaltıp/arttırmak, 125'leri, 500k'ları  yükseltmek/azaltmak gerekebilir. 

ensareiz
Active Level 9
Galaxy A
Haklısınız
0 Likes
EyupcmA16
Active Level 8
Galaxy A
A16 4G fakat bende ne varsa sendede aynı şeylerin olması lazım söyleyeyim senin cihazda bi gariplik var 1752863860717.jpg
0 Likes
EyupcmA16
Active Level 8
Galaxy A
Sonuç olarak işlemci farkı dışında aynı cihazlar herşeyleri aynı
0 Likes
ULTLX
Active Level 1
Galaxy A

4G'li telefona koyup 5G'li telefona koymamaları garip.  Spora giderken yanımda dursun, şarkı dinlerim diye aldığım telefona bak, ne kadar şanssız bir insanım. Şunu düşünüyorum acaba 6.1'de vardı, Ui7 güncellemesinden sonra mı kayboldu nedir 😄 3.part EQ uygulamaları da berbat, en iyisi kendi stock EQ'i.

EyupcmA16
Active Level 8
Galaxy A
Dostum spotify ın ekolayzer kısmına girince samsungun ekolayzerine giriyor bi denermisin merak ettim olacak mı
0 Likes