cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Cloud

(Topic created on: 09-24-2023 08:17 AM)
201 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Oku Derdimi Anla Brocum. :)Cihaz Nisan Ayında Aldim 2023 Aldiktan 1 Ay Sonra BubIlk Defa Basima Gelen Ve Hala Çözemediğim Konu Oldu.Modaratörlere ve ceolara sesleniyorum eyer giriş seviye ve orta seviye cihazları önemseseydiniz sorunum şimdiye çözülmüş olurdu gelelim sorunuma.Zaten ekran görüntüsü attım bakarsınız denediğim yöntemleri diyim ben.

1=100 Hard Reset

2=100 Fabrika Ayarları

3=100 Orjinal Stock Rom

4=100 Sıfır Gmail Hesabı

5=100 Sıfır Telefon Numarası(Abartmış Olabilirim)

6=100 Kere Hata Raporu 100 Müşteri Temsilcisi Smart Tutor.

7=100 Den Fazla Yabancı Forumlar Türk Forumlar gibi yerlerde sordum araştıdım Daha Saymadığım Bir Şey Yok Galiba.

Yazılım Mühendisi Değilim Ben Servise Vermek İstemiyorum Yani 2. De Değil Cihaz Knox Sayacı 0 Yani Garantisi Var Basit **bleep** Bir Sorun İçin Ücret Alırlar Çünkü Servis Donanımsal Şeylerde Ücret Almıyor Yazılımsal Şeylerde Ücret Alıyor.

Ana Kart Vietnam Ban.Imel Değiştirmek istesem root atmam gerekir oda garantiyi bozar.

image

9 Comments
Galaxy A
Knka kullanmayıver çok mühim birşey değil cloud çok şık cihaz değiştiren biri misin de yedek alıyon
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Knk cihaz 7 aylık canımı sıkıyor saçma sorun
Galaxy A
Tamam da burada çözen yok defalarca hesap değiştirdin defalarca sordun ama bilen yok niye ısrarla tekrar tekrar soruyon servise gönder bunun için ücret talep etmezler
Galaxy A
Biraz daha abartsaydinya ne ara hesap degistirdin
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ne
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
🤣🤣
Anonymous
Not applicable