cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A73 Şarj Soketi Garanti Hakkında Bilgi Paylaşımı

(Topic created on: 10-15-2024 10:55 PM)
74 Views
SahinRocker
Active Level 6
Options
Galaxy A

Öncelikle Herkese Merhabalar Bir Arkadaşımızın Samsung Galaxy A73 5G Cihazı Varmış Ve Şarj Soketi Bozulmuş Hızlı Şarj Almıyormuş Bundan Şikayetçiymiş Bende Nasıl Bir Yol İzlemesi Gerektiğini Burada Anlatıyorum Benim Başımada Aynı Olay Geldi Samsung Galaxy A73 Cihazımın Şarj Soketi Bozulmuştu Ankara Bdh Bilişime Garantiye Gönderdim Onarımı Yapmadılar Şarj Soketinin Benden Kaynaklı Bozulduğunu Söyleyerek 4000 Lira Gibi Bir Rakam Karşılığında Ekran ve Şarj Soketi Değişeceklerini Söylediler İş Bu Ya Bende Bu Ücreti Ödemeyi Kabul Etmeyerek Telefonumu İade İstedim Ve Bana Bir Servis Fişi İle Beraber Gönderdiler Ve **bleep** Masraflar Yazıyordu Ama Yaptırmadığımda Yazıyordu Bu Telefonu Tüketici Hakemi Heyetine Şikayette Bulundum Ve Haklı Çıktım 3 4 Ay İçinde Ve Bana Dönüş Yapıldı 0 Telefonla Değişme Karar Formu Çıktı Bana Samsung A55 Teklif Ettiler Kamerası O Kadar Berbattıki Samsung S23 Fe Telefon İstedim Ondada 3500 Lira **bleep** Vermem Gerektiğini Söylediler Ve Farkı Ödedim Samsung A73 Cihazım Bdh Bilişime Gitti Samsung S23 Fe Geldi Ve Devasa Bir Performansla Geldi Yani Uzun Lafın Kısası Yapmanız Gereken Bdh Bilişim Tamir Etmediği Zaman Tüketici Hakemi Heyetine Bir Dilekçe Yazıyorsunuz Ve Sıfır Yepyeni Telefon Alıyorsunuz Halk Hakkını Arayamadığı İçin Bu Halde Hep 

image

3 Comments
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A
Buda Telefonun Değiştiğine Dair Servise Giden Telefon Formu1729022099684.jpg
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Galaxy A
Hakem heyeti candır gerisi heyecandır 🙂
EmrYlmz
Active Level 7