cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A54 Arayan kimliği

(Topic created on: 09-27-2023 08:07 PM)
185 Views
Bysahin
Active Level 3
Options
Galaxy A
Merhaba Samsung A54 kullanmaya başladım arama ayarlarında arayan kimliğini göster ve Spam koruma açtım. Fakat 444 ile başlayan numaraların bile arama bilgilerini göstermiyor. Acaba nasıl aktif edebilirim. Teşekkürler

image

image

4 Comments
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy A
Samsung,batarya nasıl,ekran açık süresi kaç saat veriyor?
Bysahin
Active Level 3
Galaxy A
Yeni kullanmaya başladım iyi şimdi %41 şarjla 10 saat 48 dak gösteriyor. Sabah 7 den akşam 8 kadar. Cihazdan memnunum birazcık ağır gibi tek sıkıntı o yoksa güzel cihaz.
0 Likes
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy A
%100 den %61 e 8 saat 44 dakika,Ekran açık süresini olarak 3 saat 16 dakika...youtube de telefon tanıtan youtuberler 9-10 saat ekran açık süresinden bahsediyorlardı,ilginç!Screenshot_20230927_110230_Device care.jpg
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Bysahin,

Arayan kimliği ve Spam Koruması; spam ve dolandırıcılık amaçlı arayanları tespit etmek için Akıllı Arama’yı kullanabilirsiniz. Bu hizmet size, kişilerinizde olmayan arayanların ve mesaj gönderenlerin isimlerini ve profil resimlerini gösterir. Gelen aramalar ve mesaj gönderen numaraların isimleri farklı görünüyorsa veya görünmüyorsa, cihaz üzerinden ismi değiştirebileceğimiz bir ayar mevcut değildir. Hiya firmasıyla görüşmenizi öneririz.

Telefondan yapabileceğiniz işlemler: Ayarlar > Uygulamalar > Filtreden Tüm Uygulamaları Göster > Telefon > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Teşekkürler.
MOD