cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A34 5G Wifi hız sorunu

(Topic created on: 01-26-2024 08:29 PM)
935 Views
EfekanT
Active Level 3
Options
Galaxy A
Tüm cihazlarımda wifi hızı normalken Samsung a34 modelindeki telefonumda hız 3 kat daha düşük. Sebebini bilen ve yardımcı olabilecek var mıdır?
0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Serdar66
Active Level 7
Galaxy A
Öncelikle Bağlı bulunduğunuz modemin 2.4 ve 5 ghz şeklinde 2 tane yayın yapan bandı olacaktır 5 ghz seçili değilse onu seçin 5 ghz band 2.4 ten çok daha hızlıdır
Ayrıca modeminizide kapatıp tekrar açın oda olmazsa telefondan uygulamalara gidin oradan gizli sistem uygulamaları bölümüne girin ve com Android wi-fi diyalog uygulamasını bulun içine girip pil kısmından kısıtlanmamışı seçin fotoda işaretlediğim yerleri basarak girebilirsiniz O da almıyorsa internet sağlayıcınızla iletişime geçin Ayrıca daha hızlı olduğunu bildiğiniz bir Modemde telefonunuzu deneyin son olarak da çok fazla internet kullanan uygulamayı arka arkaya açtıysanız Onun da kısmen etkisi olur benim aklıma gelenler ve yapabileceklerimiz bu kadardır1706299373705.jpg1706299373724.jpg1706299373757.jpg

View solution in context

8 Comments
EfekanT
Active Level 3
Galaxy A
Ve evet ağ ayarlarını sıfırladım ve telefonu yeniden başlattım hız hâlâ aynı.
0 Likes
Serdar66
Active Level 7
Galaxy A
Bağlı olduğunuz wifi bandında ayarlara girin daha fazla gör kısmından statik özelliğini seçin birinci dns 1.1.1.1 ikinci dns 1.0.0.1 yapın daha iyi olacaktır fotoları bıraktım1706296179537.jpg1706296179555.jpg
EfekanT
Active Level 3
Galaxy A
Yaptim fakat pek bir değişim olmadı hala yavaş baya
0 Likes
Solution
Serdar66
Active Level 7
Galaxy A
Öncelikle Bağlı bulunduğunuz modemin 2.4 ve 5 ghz şeklinde 2 tane yayın yapan bandı olacaktır 5 ghz seçili değilse onu seçin 5 ghz band 2.4 ten çok daha hızlıdır
Ayrıca modeminizide kapatıp tekrar açın oda olmazsa telefondan uygulamalara gidin oradan gizli sistem uygulamaları bölümüne girin ve com Android wi-fi diyalog uygulamasını bulun içine girip pil kısmından kısıtlanmamışı seçin fotoda işaretlediğim yerleri basarak girebilirsiniz O da almıyorsa internet sağlayıcınızla iletişime geçin Ayrıca daha hızlı olduğunu bildiğiniz bir Modemde telefonunuzu deneyin son olarak da çok fazla internet kullanan uygulamayı arka arkaya açtıysanız Onun da kısmen etkisi olur benim aklıma gelenler ve yapabileceklerimiz bu kadardır1706299373705.jpg1706299373724.jpg1706299373757.jpg
EfekanT
Active Level 3
Galaxy A
Wifi ayarlarını sıfırlayıp telefonu uçak moduna alip geri açtiktan sonra düzeldi gibi Umarim tekrar olmaz
Serdar66
Active Level 7
Galaxy A
Sizin adınıza sevindim biz zor olanları tavsiye etmişiz Halbuki Bunlar da yapılabilirdi doğru yolu tercih etmişsiniz güle güle kullanın😂
EfekanT
Active Level 3
Galaxy A
Teşekkürlerr zamanınızı ayırıp yardım etmeye çalıştığınız için ilk başta ayarlari sifirlayip denedim fakat olmamıştı bu sefer oldu anlamadım
Serdar66
Active Level 7
Galaxy A
Rica ederim önemli olan sorunun düzelmiş olması iyi geceler