cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A32 panelde kasma

(Topic created on: 10-24-2021 03:02 PM)
277 Views
00onur
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar samsung galaxy a32 kullanıyorum daha 1 hafta oldu alali fakat cihaz akıcı değil. Özellikle bildirim panelinde aşağı çekerken yana kaydirirken bi ağır, kasma şeklinde oluyor. 90 HZ ama bildirim panelinde sanki 20 hz ye düşüyor gibi bu tuhaf durum var. Benim cihazda mi var bu sorun yoksa hepsi öylemi kullanan arkadaşlardan yorum beklerim.

17 Comments
00onur
Active Level 1
Galaxy A
Evet yazılımsal olabilir Bi hata raporu göndermeye çalışayım
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Galaxy A31 de aynı sorun var ilk açılışta kasıyor özellikle bildirim paneli.
00onur
Active Level 1
Galaxy A
Çok tuhaf bir durum eski Samsung a serisi kullanan arkadaşlarım var onlarınki daha akıcı geliyordu sanki
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Durumun incelenebilmesi için samsung members üzeriden hata raporu göndermeni tavsiye ederim hata raporunda ekran kaydı alarak sorunu gösterilsininiz

Hemen hata raporu göndermek için link bırakıyorum bakarsınız https://bit.ly/33WO9d8
00onur
Active Level 1
Galaxy A
Ekran kaydı alamıyorum ki cihazda ekran kaydı video alma özelliği yok
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazda olmasına gerek yoktur samsung members üzeridenki ekran kaydından alacaksınız ve sorunu çekeceksiniz sonra göndereceksiniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eski A serisi daha iyidi ama şimdiki A serisinde kasma sorunları var.
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba
Konu ile ilgili olarak Eğer cihazınızı güç tasarrufu modunda kullanıyorsanız güç tasarrufu modunu kapatın ve güç tasarrufu modunu açmayın Çünkü cihaz güç tasarrufu modu açık olduğu zaman daha az pil tüketmek için tam performans sağlamayaca
Ve bu da cihazınızda kasılmaya donmaya sebep olacaktır ktır

Eğer bu sorun kendiliğinden oluştuysa durumun kontrol edilebilmesi için hata raporu gönderildi
Uygulamalar ekranına gelin Samsung members uygulamasını bulun tıklayın girin altta yer alan mavi tuşa tıklayın çıkan seçenekleri içerisinde hata raporları yazan yazı seçeneğine tıklayın gelen sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun ve tıklayın uygun hata seçeneğini Bulamazsanız Diğer hata seçeneğine tıklayın
Çıkan sayfa içerisine de bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın önemli ayrıntıları ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kaydı verileri gönder yazan Bu yazı seçeneğini açık halde tutun sorunun sıklığını seçin ve hata raporunu gönder
Arka planda kayıt oluşturulurken Samsung members uygulamasını kapatmayın bu uygulamadan çıkmayın raporu tamamen gönderilene kadar uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin yetkililer cihazı inceledikten sonra mümkün olan en kısa zaman içerisinde sizlere bir geri dönüş sağlayacaklardır in
0 Likes