Original topic:

Samsung A30s

(Topic created on: 04-11-2020 05:52 PM)
557 Views
mistik
Active Level 4
Options
Galaxy A

Facebook watch ve youtube da video izlerken sürekli videolar kasıyor  donuyor. 

image

0 Likes

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mistik,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Paylaşmış olduğunuz uygulamalar, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. 

Bunlar dışında, yaşadığınız durum inter sorunu da olabilir. İnternet sağlayıcınızı kontrol ederek, operatörünüzle de görüşme sağlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

Solution
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy A

ayarlar + uygulamalar + uygulamanın  içerisine gir ve depolama veriyi sil yap. Google Play store içerisinden uygulamaların güncellemeleri varsa  güncelleyiniz. artı  mevcut güncellemeleri depolama sildiğin alanda kaldırarak tekrar yükleyebilirsin.

View solution in context

8 Comments
A34-5G
Expert Level 1
Galaxy A
bende A30s kullanıyorum ama bu hata yok
mistik
Active Level 4
Galaxy A
telefonu alalı 2 hafta oldu. Hattım türkcell müşteri hizmetlerini aradım bütün ayarları aldım.samsung müşteri hizmetleri aradım. samsung destek konusunda çok yetersiz şimdiye kadar videoları tam kapasite izleyemedim sürekli donuyor.
Galaxy A
bende a30 var ama hiç böyle bişeyle karşılaşmadım telefona reset at ve yeniden kur düzelmezse servise gönder
mistik
Active Level 4
Galaxy A
sıfırladı ama yine verim yok
mistik
Active Level 4
Galaxy A
dışarı çıkar çıkmaz
Tevfik
Active Level 6
Galaxy A
internetten dolayı olabilir
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mistik,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Paylaşmış olduğunuz uygulamalar, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. 

Bunlar dışında, yaşadığınız durum inter sorunu da olabilir. İnternet sağlayıcınızı kontrol ederek, operatörünüzle de görüşme sağlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

Solution
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy A

ayarlar + uygulamalar + uygulamanın  içerisine gir ve depolama veriyi sil yap. Google Play store içerisinden uygulamaların güncellemeleri varsa  güncelleyiniz. artı  mevcut güncellemeleri depolama sildiğin alanda kaldırarak tekrar yükleyebilirsin.