Rmfxzeus
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba ben samsung galaxy a30s kullanıyorum ve telefon bilindiği gibi artık güncelleme almayacak ama sorunum bu değil sorunum telefonumda bir çizgi çıktı 9 kasımda telefonumda pubg mobile oynuyordum ( uzun süredir oynamıyorum) ve oyunu bitirince telefonu şarja takıp uyumuştum ve sabah olduğunda telefonda dikey bir çizgi çıktı ne yaptıysam düzelmedi ne yapabilirim bilen varsa lütfen söylesin
2 Comments
Unkn6wn
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
Merhaba! Telefonunda gördüğün dikey beyaz ya da pembe çizgi, genelde ekran donanımıyla ilgili bir sorun belirtisi olabilir. İşte bu durumu çözmek için deneyebileceğin bazı adımlar:
1. **Telefonu Yeniden Başlat**: Basit bir yeniden başlatma, bazen geçici yazılım sorunlarını çözebilir.
2. **Ekran Korumayı Kaldır**: Ekran koruyucu kullanıyorsan, bunu kaldırmayı dene. Bazen ekran koruyucular, ekranın doğru çalışmasını engelleyebilir.
3. **Ayarları Kontrol Et**: Ekran ayarlarını kontrol et. Renk ayarları veya ekran modları, bazı durumlarda sorun yaratabilir.
4. **Güvenli Modda Başlat**: Telefonu güvenli modda başlatmayı dene. Böylece üçüncü parti uygulamaların etkisini dışlayarak sorunun yazılımla mı yoksa donanımla mı ilgili olduğunu anlayabilirsin.
5. **Fabrika Ayarlarına Sıfırla**: Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, fabrika ayarlarına sıfırlama yapmayı düşünebilirsin. Ama bu işlem tüm verilerini silecektir, bu yüzden öncelikle yedek alman önemlidir.
6. **Servise Gönder**: Eğer sorun devam ediyorsa, ekranın değiştirilmesi gerekebilir. Bu durumda bir teknik servise başvurman en iyi seçenek olacaktır.
Sorunun çözülmesini umarım!
1. **Telefonu Yeniden Başlat**: Basit bir yeniden başlatma, bazen geçici yazılım sorunlarını çözebilir.
2. **Ekran Korumayı Kaldır**: Ekran koruyucu kullanıyorsan, bunu kaldırmayı dene. Bazen ekran koruyucular, ekranın doğru çalışmasını engelleyebilir.
3. **Ayarları Kontrol Et**: Ekran ayarlarını kontrol et. Renk ayarları veya ekran modları, bazı durumlarda sorun yaratabilir.
4. **Güvenli Modda Başlat**: Telefonu güvenli modda başlatmayı dene. Böylece üçüncü parti uygulamaların etkisini dışlayarak sorunun yazılımla mı yoksa donanımla mı ilgili olduğunu anlayabilirsin.
5. **Fabrika Ayarlarına Sıfırla**: Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, fabrika ayarlarına sıfırlama yapmayı düşünebilirsin. Ama bu işlem tüm verilerini silecektir, bu yüzden öncelikle yedek alman önemlidir.
6. **Servise Gönder**: Eğer sorun devam ediyorsa, ekranın değiştirilmesi gerekebilir. Bu durumda bir teknik servise başvurman en iyi seçenek olacaktır.
Sorunun çözülmesini umarım!
S21Fan-TabS8plu s
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
Ekran yanmış muhtemelen. Ya servise gidin ya da bence telefonu değiştirin değiştirebiliyorsanız