Original topic:

Samsung A 34

(Topic created on: 06-14-2025 10:32 AM)
223 Views
Esmeralda8
Active Level 2
Options
Galaxy A

Gerçekten aldığıma da alacağıma da pişman oldum. Son güncellemeden sonra iyice kafayı yedi. 5 ay kadar kullandıktan sonra hiçbir hasar almamasına rağmen arka kısmında baloncuklanma oldu. Dün gelen güncelleme ile de bazı uygulamalara girince ekranımın sağ alt köşesinde pırpırlanma titreme oldu. Gerçekten yoruldum artık. Öğrenciyim ve telefonumu başka bir şehre teknik servise de gönderemiyorum. Yoruldum artık. Gerçekten pişmanlık. 

15 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güncelleme sonrasında cihazı yedekleyip fabrika ayarlarına döndürdünüz mü?
Esmeralda8
Active Level 2
Galaxy A
Cihazı yedekleyebilecegim bir yer yok o yüzden hic denemedim
kereewm
Expert Level 2
Galaxy A
Smart Switch uygulaması üzerinden isterseniz Samsung Account hesabınıza 30 günlüğüne sınırsız yedek alabiliyorsunuz. Belki yavaş olur ama iş görür. Tabii İnternet hızınıza bağlı hocam
Esmeralda8
Active Level 2
Galaxy A
Çok teşekkür ederim deneyeceğim
kereewm
Expert Level 2
Galaxy A
Ne demek 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Google'a fotoğraflar, mesajlar kişileri falan, diğer uygulamaları da Samsung cloud'a yedekleyebilirsiniz. Tavsiyem sosyal medya ve bankacılık uygulamalarını kullanıyorsanız cihazı fabrika ayarlarına döndürmeden önce tüm hesaplarınızın giriş bilgilerini bir kenara not almanız olacak.
kereewm
Expert Level 2
Galaxy A
Maalesef bazı cihazlarda durumlar hiç iç açıcı değil, ama bir çok a34 kullanıcısı halinden memnun(?). Benim size tavsiyem cihazı yedek alıp sıfırlamanız. Ya da Hard Reset atmanız
Esmeralda8
Active Level 2
Galaxy A
Buda benim şansım yapacak bir şey yok
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Biraz öyle olmuş. Genel anlamda herkes memnun gibi.