A32 ye bixbyi kullanmak istedim ve indirdim ama cihazınız desteklemiyor dedi bixby i kullanmak istiyorum nasıl yüklerim bilmiyorum mutlaka bir yolu... Gönderiyi Göster
12. testler A037FXXU1BVE5 kodları ile başlamıştır. Gönderiyi Göster
A31 model telefonumu ekranındaki hayalet gölgelerden dolayı garanti kapsamında 3 gün önce Samsung servise gönderdim. Bu gün tekefon elime geçti.... Gönderiyi Göster
Bu değerlere bakarak pil durumum nasıl acaba ? 85 ten 30 a kadar kullandım dışarı çıkmam gerektiği için 56 ya kadar sarj ettim ve şimdi 34. Önceki... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar bu gölhe kaldırma yansıma kaldırma nasıl yapılıyor kendisi mi yaoıyor otomatik olarak yoksa başka biyerden mi açıcaz A32 Gönderiyi Göster
Bugün **bleep** ettim ızgara yerinde yok bir problem olur mu.Bir servise gitsem değiştir mi anladığım kadarı ile dışarıdaymış ızgara. Gönderiyi Göster
Son güncelleme sonrası sorun yaşayanları ve neler yaşadılarını merak etmekteyim toplan A70 ailem 😊😅 özellikle pil ile ilgili... Gönderiyi Göster
Hindistan Romuna Geçtim memnum değilim one ui core cihaz olduğu için Tr Romundan Farksız geldi bana 4 Farklı özellik var toplam 1) Depolama... Gönderiyi Göster
Hayalet ekran problemi telefonu düşük parlaklıkta kullanıp, arka planda koyu renkler kullanarak tamamen önlenebilir mi? yoksa amoled ekranlarda ne... Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
15 | |
14 | |
13 | |
13 | |
12 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
366 | |
301 | |
254 | |