cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Şaşırtmıyor A55

(Topic created on: 02-15-2025 04:22 PM)
199 Views
PolatA55
Active Level 3
Options
Galaxy A

Telefonu satın alalı 5 ay oldu hiç güncelleme yapmadım otomatik güncellemeyi kapattım nasıl olmuşsa otomatik güncelleme bir şekilde aktif olmuş cihaz gece güncelleme yapmış ve güncelleme yaptıktan sonra kasmayan ısınmayan telefon kasmaya ısınmaya başladı. 

Samsung için güncelleme demek telefonu bilinçli şekilde yavaşlatıp performansı düşürmek demek !! 

Güncellemeleri kaldırmanın bir yolu yokmudur ?? Samsungun yaptığı hiç bir güncellemeyi istemiyorum. Cihazınızı güncel tutmak için güncelleme yapın diye insanları kandırıyorlar zaten cihazlar güncelleme yüzünden berbat hale geliyor. Senin  telefonun içine eden virüslü misali güncellemelerini İstemiyorum kardeşim zorla mı ?? 

6 Comments
Halit_A35
Active Level 4
Galaxy A
Hocam maalesef kaldırmanın bir yöntemi yok diye biliyorum bende yapmıcam güncelleme ama sıfırlamayı deneyebilirsiniz bir nebze telefon rahatlayabilir
PolatA55
Active Level 3
Galaxy A
Azıcık aklı olan samsungun hiç bir güncellemesini yapmaz. Aklın varsa sakın ama sakın hiç bir güncellemeyi kabul etme kardeşim. Telefon canavar gibiydi hiç bir sorun yoktu güncelleme yaptıktan sonra kasmalar ısınmalar takılmalar adamlar bence güncelleme ayağına telefona virüs bulaştırıyor resmen
0 Likes
Halit_A35
Active Level 4
Galaxy A
Evet hocam farkındayım bende eskiden güncelleme meraklısıydım kasım güncellemesi gelmişti ilk aldığımda onu yaptığıma bile pişman oluyorum şimdi
0 Likes
PolatA55
Active Level 3
Galaxy A
Sakın güncelleme yapma

Ha diyorsan ki yok telefonun performansı düşsün kasmalar ısınmalar olsun o zaman gönül rahatlığıyla güncelleme yapabilirsin
Galaxy A
Ben hala 5.1 kullanıyorum 7 bekliyor dum ama beta süreleri uzadı 3 ay rahat var
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tamam sen güncelleme yapma o zaman senin telefonun kasmalar donmalar olsun haklısın şahin
0 Likes