cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SMS gönderilemedi sorunu?

(Topic created on: 03-26-2021 09:59 PM)
1341 Views
BurhanA21S
Active Level 9
Options
Galaxy A

Selam arkadaşlar. SMS göndermek istediğimde bazen "mesaj gönderilemedi" hatası alıyorum ve ünlem işareti oluyor mesaj baloncuğunun yanında. Fakat işin ilginç yanı mesajım karşı tarafa gidiyor, iletilemediği yönünde hata alıyorum sadece. Mesajlar uygulamasının verilerini sildim. Wipe cache ve wipe data yaptım düzelmedi. Operatörümle de görüştüm sorun yok. Atıyorum 10 kere mesaj atıyorsam 7'sinde bu hata ile karşılaşıyorum genelde oluyor bu sorun yani. Mesaj iletilmesinde sorun yok ama.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Sanırım yazılımsal bi sorun Burda başka kullanıcılara da rastladım aynı şikayetten dert yanan

View solution in context

Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BurhanA21S,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Solution
Galaxy A
Sanırım yazılımsal bi sorun Burda başka kullanıcılara da rastladım aynı şikayetten dert yanan
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BurhanA21S,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes