cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SM-A205F Ve Diğer Modeller İçin Bixby Voice Desteği İstiyorum...

(Topic created on: 10-17-2021 12:46 PM)
245 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Nasıl iPhone da bütün modeller siri ile geliyorsa samsungda da Bixby voice desteği tüm modellere verilmeli. Samsung gerçekten yeter artık. Telefonum Android 11 -şu anda en güncel sürüm- normal one ui var. Ama sırf sizin saçma sapan politikalarının yüzünden tefonumda Bixby voice desteği yok. Satarken oooo söyle güzel böyle güzel . Daha sonra yazılım ve donanım farklı olduğu için her telefona verilmemektedir. Gerçekten ayıp ya. Google asistan çalışabiliyor Bixby voice de çalışabilir cihazında. Ancak Bixby voice desteği gelmeyecekse maalesef bir daha samsung almayacağım. Madem google asistan bize yeterli görülüyor. O zaman pixel telefon alalım. Nasıl olsa güncellemeler de bol bol geliyor. Son olarak şunu diyeceğim bu destek verilmezse samsung en ucuz en kaliteli telefonu çıkarsın yine almayacağım 

7 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Malesef yazilimla gelmez o ozelik trlefonla gelen ozelik cunku
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonla gelen bir şey olduğunu sanmıyorum aslında. İlk başta uygulamaya girişe izin verecekler. Sonra baktılar uygulamada bir sorun var,uygulamaya guncelleme getirirler. Ama telefon yazılımıyla alakalı değil. Çünkü halihazırda apk olarak yüklenebiliyor. Ve kendisi de açılıyor sadece telefonunuz desteklenmemektedir diye hata veriyor
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Bencede verilmeli ayrıca vermese bile sesli asistan kullanımının önüne geçemiyor çünkü google asistan var o yüzden vermemesi sacma
Galaxy A
Pixel telefonlar ve general mobil cihazlar bol bol güncelleme alıyor bende general mobil aldım eski Samsung telefonlarından daha çok güncelleme alıyor aldığım gm serisi bu gm21 serisi bende sadece general mobil gm21 aldım süper bir cihaz her dakika güncelleme geliyor Samsung da ise bi ömür gidiyor o güncelleme için keşke samsunda hızlı verse
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy A

Yazılımsal olarak cihazda yok ise daha sonra eklenmez. Amiral cihazlar ile alt segment cihazlar arasında **bleep** olması gerekiyor. Üretici politikası bu, sadece samsunga özel değil. Git başka telefon almaya kalk aynı sorunu o telefon markasındada yaşarsın. Ucuza aldığın cihazdan (alt segment) fazla verim aramamak gerekiyor. 

Not : Samsung Galaxy A serisi'ne ait Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon. Cihaz, Nisan 2019'da satışa çıkarılmıştır.

İLK LANSMAN YAZILIMI
Pie(Android 9)
GÜNCEL İŞLETİM SİSTEMİ
R(Android 11)
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tabii politikası böyle ama ben de zaten bunu eleştiriyorum. Bu piyasada samsungun rakibi kim iPhone. Onda böyle değil. Belki pahalı olduğu için belki de çıkardığı telefonların hepsinin amiral olduğu için. Ama biz bu telefonu alırken deseler şu şu uygulamaları kullanamazsınız. Tamam ben derim ki bu telefon alt segment o yüzden yok. Ama satarken olumsuz yanları hiç konuşulmuyor. Satildiktan sonra da zaten iş işten geçmiş oluyor. İsterlerse destek vermemeye devam etsinler. Zaten amiral cihazlarla alt segment cihazlar arasında bi **bleep** var. Donanımsal olarak. Madem paramız sadece şu anki yazılıma yetiyor. Böyle kullanalım o zaman.
0 Likes
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba berkayks,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes