cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG S SERISI MI NOTE SERISI MI

(Topic created on: 07-27-2022 09:02 PM)
4396 Views
Muhammed_5506_
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung cihazimi yenilemek istiyorum S serisi ve NOTE serisi arasında kararsız kaldım. Hangisi daha iyi bilgi verirseniz sevinirim

10 Comments
Ferhat190511
Active Level 6
Galaxy A
S tabiki note artık üretilmeyecek
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy A
Kesinlikle note serisi öneriyorum. Note 3 den beri her sene güncellemek üzere note serisi kullandım. Geçtiğimiz aylarda z flip 3 satın aldım ve kaleme çok fazla alıştığımdan cihaz bana fazla kullanışsız geldi iade edip s22 ultra aldım bende. Resim kırparken, video editlerken, yabancı forumlarda makale okurken ( spenden çeviri kusursuz şekilde calisiyor ) ve özellikle note alırken s pen farkını anlıyorsunuz. Ayrıca kisisel bir seçim lakin note serisinin dış tasarımı bana çok daha güzel görünüyor.
Galaxy A
S
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
S serisi tabiki
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Genel anlamda ikiside aynı sadece fârklar biraz daha Note serisi büyük ve kalemi olması

İllaki seçenek istiyorsan S seriisi
EminTuğra44
Active Level 8
Galaxy A
Mi Note Demiyormu?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Yok yaa oradaki mı soru eki mı diye düşünüyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Öncelikle Bildiğim kadarıyla Galaxy not serisi model cihazları artık üretilmiyor diye biliyorum Samsung'un Bildiğim kadarıyla en iyi serisi Galaxy s olmaktadır Galaxy not vede Galaxy s her iki seride birleştirildi Örneğin Galaxy s22 Ultra model cihazda hem Galaxy s hemde Galaxy not bu iki serinin birleştirildiği Özellikler bu cihaz içerisinde bulunmaktadır
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
note serisi artık üretilmiyor ultra modelleri note sevenler için tasarlandı kesinlikle s