cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG A14 KLAVYE

(Topic created on: 03-12-2025 08:09 PM)
124 Views
merooolii
Active Level 3
Options
Galaxy A

Klavye tuş sesini değiştirme özelliği var mı?

12 Comments
Galaxy A
Dahili bir özellik olarak yok sanırım
0 Likes
merooolii
Active Level 3
Galaxy A
Aşırı saçma
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy A
Var good lock üzerinden keys cafe yükleyin style your own keyboard a basın aşağıda sound var ordan değişebilirsiniz samsunga ait özellik :)
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy A
Veya o yoksa fine lock ama A50 de bile keys cafe var sizdede vardır herhalde
0 Likes
merooolii
Active Level 3
Galaxy A
Yok samsung a14 benim
0 Likes
merooolii
Active Level 3
Galaxy A
Hangi dil konuşuyorsunuz
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy A
Anlıyabilecegin dilde konusuyorum dostum samaung cihazlarda klavye sesi özelleştirmesi var snein cihazın giriş seviyesi olduğu için bu ayarı uygulamanı sağlayacak uygulama sana indirilmiyo bunu yapabilmek için play store üzerinden fine lock yüklemelisin ve içinden keys cafe adlı uygulamayı yükleyip dediğim şekilde ayarlamalısın :)
0 Likes
merooolii
Active Level 3
Galaxy A
Telefon kasar ama
0 Likes
Ecrịn
Expert Level 1
Galaxy A
Sizin telefon resmi olarak Good luck desteklemiyor o yüzden play store üzerinden "Fine Lock" uygulamasını yükleyin. O uygulama içinde Theme park ve keys kafe yükleyip istediğiniz tarza(klavye arka planı animasyonları, klavye sesi gibi) özelleştirme yapabilirsiniz. Batarya konusuna gelirsek klavye ihtiyaç durumunda anında gelebilmesi için zaten arka planda aktif şekilde çalışıyor bu belirttiğim uygulamalar tema değişikliği yaptığı için ayrıyetten arka planda başka bir uygulama çalışmıyor(sadece belirttiğim iki uygulama için geçerli benim dediklerim haricindeki bazı uygulamalar pil tüketir) gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz