cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S serileri animasyonlarını A serisinde yapmak

(Topic created on: 12-03-2023 09:36 PM)
242 Views
zh4nmer
Active Level 2
Options
Galaxy A

AOD animasyonları ve parmak izi animasyonları bildiğiniz gibi s serilerinde var.Bu animasyonları bir şekilde a serilerinde de alabilir miyiz a 54 5 g

9 Comments
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Zannetmiyorum. Anca A serisine S serisi romu yüklemen lazım ama büyük ihtimalle böyle bir rom yoktur.
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy A
Telefonu rootlayio /system/etc/floating_feature.xml dosyasına girip animasyon tipini highend olarak degistirmeni lazım ama çalışma garantisi yok çünkü ben kendi telefonumu lowend'e düşürmeyi denedim ve bootloop'da kaldı . Seninkinde belki işe yarar ve s serisi animaayonlarina sahip olursun ama dediğim gibi garanti değil . Ayrıca bu parmak izin animasyonunu getirir mi bilmiyorum .
Not : sadece cevap verdim , telefonuna bir şey olursa kesinlikle ben sorumlu değilim . Kendin araştır yap
zh4nmer
Active Level 2
Galaxy A
Çok risk alınacak gibi durmuyor ama yinede teşekkür ederim
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Şuan aklıma geldi, benim a54de parmak izi animasyonu var? Bu s serilerinde dediğin başka bir parmak izi animasyonu falan mı var bilmediğim?
zh4nmer
Active Level 2
Galaxy A
Renk vs değiştirilebiliyor hatta animasyonu da biraz daha farklı diye biliyorum
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Hee tamam saol bilmiyordum.
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Benimki Note 10 lakin öyle bir özellik yok. Acaba One UI 5 ile mi eklendi?
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Bu özellikler galiba sadece S serilerinde var. Veya bu özellik sonradan amiral gemilerine eklenmiş ama eskilerine getirmemiş de olabilirler.
RdmZdn
Active Level 6
Galaxy A
Bu nasıl aktif hale geliyor?
0 Likes