cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Orta segment lens saçmalığı

(Topic created on: 12-03-2023 08:53 PM)
429 Views
UlasA54
Active Level 6
Options
Galaxy A
ya arkadaş bu telefoto lensi a serisine koymak bu kadar mı zor? yok makro yok bokeh keşke a54 ve a34 e telefoto koysalarmış müthiş olurmuş ha birde yazılım farkı bile var amiral ile orta segment arasında nasıl yazılım farkı olur hadda neden yazılım farkı olur anlamadım expert raw yok bağzı animasyonlar yok/farkkı (parmak izi animasyonu, aod saat animasyonu, ana ekran geçiş animasyonları vb.) bari orta segment e koysun şu özellikleri darısı a55 ve a35 in başına.

12 Comments
Isaac_S22
Active Level 5
Galaxy A
birisine ödüyorsun 30 bin diğerine ise 15 bin. tabiki **bleep** olacak arada
UlasA54
Active Level 6
Galaxy A
ama iphone un se modellerinde bile raw özelliği var
0 Likes
darqLovE
Active Level 6
Galaxy A
Onlarda da telefoto yok ama 🤣
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tek lensli telefon, en ucuz modeli 25 bin lira. O telefonu Samsung üretse adını herhâlde Galaxy M-10 koyardı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Zor değil çok kolay. Zamanında A72 ile denendi. Ama A serisine telefoto lens konsa, her yazılım A serisine verilse S serisinin ne anlamı kalır? S23, S23 FE alacak insan gidip A54 de alabilir. Sırf bu yüzden A7x serisi sonlandırıldı. Öte yandan bu özellikler A serisine gelirse A serisinin fiyatı biraz artar.

Samsung'un bu sorulara şöyle bir cevap vereceği muhakkaktır: Telefoto lens, expert raw gibi özellikler mi istiyorsun? A serisini değil, S serisini al.
UlasA54
Active Level 6
Galaxy A
gerçekten mantıklı bir cevap aydınlattığın için teşekkürler
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ediyorum. İnşallah hep beraber en iyi cihazları alabileceğimiz, fiyatlarını sorgulamayavağımız günler görmek dileğiyle...
Isaac_S22
Active Level 5
Galaxy A
ona bakarsan fe modellerimde s serisinin çoğu özeliği bulunuyor. mezela benim s22 ile s22 ultra arasında ekran boyutu hariç dağlar kadar **bleep** var. öde parayı al özelikleri bu işler böyle
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
S20fe,S21fe,S23fe bunların hiçbirinde Makro çekim yok ama giriş seviyelerde var,eklemek istedim(az önce medimarket'de kontrol ettim).