Resolved! Solved

Original topic:

Sızdırılan güncelleme

(Topic created on: 05-23-2025 04:05 PM)
75 Views
rayannnA545G
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar sızdırılan güncelleme nasıl yüklenir ve zararları var mı az önce paylaştım ama silindi

8 Comments
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Bilginiz yoksa yapmayın. Telefon kilitlenirse Garantiye göndermekte işe yaramaz çöp olur direkt.
rayannnA545G
Active Level 5
Galaxy A
Kilitlenebilir miki
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Hata yapmanız halinde kilitlenir.
rayannnA545G
Active Level 5
Galaxy A
Anladım yapmiyim o zaman
Solution
Galaxy A
UI8 ve birçok alt yapısı yayınlanmış büyük siteler var ama güvenmeyin diyerek sonlandırıyorum. O yüzden böyle bir risk almayın, yayınlanmış stabil sürümleri belli sitelerden indirin ve hiçbir güncellemeye erken ulaşmaya çalışmayın. Ulaşmak isterseniz, deep web'te bile yayınlanan içerikler var; yalnız güvenmemeyi temenni ederim.
rayannnA545G
Active Level 5
Galaxy A
Anladım
0 Likes
Galaxy A
Çünküsü cihazınıza yüklenen en ufak bir kod parçası veya her hangi bir test edilmemiş alt yapı test mühendisleri tarafından test ediliyor. Belli güvenilir siteler var ama eğer güvenliğiniz ön planda ise sankin böyle bir işleme kalkışmayın .. he lw samsungu gibi geniş çaplı herkesin kulandığı Android cihazlar gibi .... 🙏 bana güvenip sıkıcı olduğunu biliyorum ben bile bir geliştirici olarak bekleyemiyorum ve sinir olmuyorum ama sizden ricam formda ki profesyonel olmayannhiç kimsenin gazıyla erken ulaşmaya çalışmayın elbetteki yapıla bilir ama sizden ricam offical güncellemeleri beklemenizdir.
rayannnA545G
Active Level 5
Galaxy A
Anladım hocam sağolun yapmayacağım
0 Likes