cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Reklamsız youtube (youtube vanced apk) güvenli mi?

(Topic created on: 02-04-2021 12:08 AM)
293 Views
BurhanA21S
Active Level 9
Options
Galaxy A

Soru başlıkta

MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
tamam da sende haklısın da ust üste reklam mi izliycez 30sn bir geliyor 1 dk bir maşallah sanki bütün reklamları 1 dk dopluyolar
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet ama sonuçta videoyu yükleyen kişi öyle olmasını istiyor. Bunu izleyip izlememek bizim tercihimize kalmış.
Galaxy A
o reklamı videoyu yükleyen kişi koymuyor ki reklam veren başkasının videosu üstünden youtubla anlaşarak bize reklam izletiyor öyle düşün
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yükleyen kişi kaç reklam olacağını seçiyor diye biliyorum.
Galaxy A
sanmıyorum reklam verenle youtube arasında diye biliyorum reklamlar da sürekli değişken çünkü bir müzik videosu izliyorsun bir oyun reklamı çıkıyor sonra bakıyorsun tanıtım reklamı ama videoyu yükleyenle ilgili hiç bir reklam yok Reklam verenle YouTube işi götüren
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
İzlenme oranına göre uzun yada kısa reklam videosu belirliyor Google ve reklam sayı da bu izlenme oranıyla doğru orantılı
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Şu ana kadar güvenlik problemi bildirilmeyen bir uygulamadır.

Yine de, Google hesabınızı girmek yerine yeni bir hesap açarak ek bir önlem alabilirsiniz.
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
uygulamanın linkini atarmisiniz
Galaxy A
uygulamayı kendi sitesi var yalnızca ordan indir vancedapp yazıp sonuna com koy resmi vanced sitesidir diğerleri taklit olabilir
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Vancedapp yazısını aratarak ilk seçenekten gerekli uygulamaları indirebilirsiniz. Maalesef, Members'taki linkler silindiği için atamıyorum.