cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Popüler Samsung Modelinin Güncelleme Desteği Bitti!📱👇

(Topic created on: 07-05-2024 03:44 PM)
42 Views
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Samsung, 2020'de kullanıcıların beğenisine sunduğu Galaxy A21s modelinin yazılım desteğini sonlandırdı!

image

Samsung, uzun yıllardır güncelleme desteği verdiği uygun fiyatlı telefonunun fişini çekti. Samsung, 2020'de kullanıcıların beğenisine sunduğu Galaxy A21s modelinin yazılım desteğini sonlandırdı. Bilindiği üzere, akıllı telefon kutudan Android 10 (One UI 2.0) ile çıktı ve Android 11 (One UI 3.0) ve Android 12 (One UI 4.1) olmak üzere iki büyük Android güncellemesi aldı. Samsung, iki yıl Android ve dört yıl güvenlik güncellemeleriyle desteklediği Galaxy A21s modelini, Mayıs 2024 güvenlik yamasıyla resmen rafa kaldırdı. Bundan böyle telefon için herhangi bir güncelleme yayınlanmayacak. Ancak, güvenlik açığı gibi ekstrem durumlarda ise bu durum değişebilir.

Kaynak: Tamindir 
GürkanA21s
Expert Level 2
Galaxy A
Ben görürüm hatta yaptırıp devam kullanmaya 1 telefona 30 40 k verilmez
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Bozukluğu varmı su an cihazın
0 Likes
GürkanA21s
Expert Level 2
Galaxy A
Ekran sadece
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Ne oldu ekrana
0 Likes
GürkanA21s
Expert Level 2
Galaxy A
Hayalet ekran ve karıncalanma var
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Üzüldüm ekrani servismi değiştirdidemi böyle oldu yoksa
0 Likes
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Başka bir marka telefonum vardı iki kere ekranı değişti karıncalanma ve dokunmatiginde problem vardı
0 Likes
GürkanA21s
Expert Level 2
Galaxy A
Serviste değişti ama yapacak bireye yok bu sefer dışarıda yaptıracam
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Ben önermem niye dersen daha kötü olur telefon ama sana bir servis önerebilirim adanada yaşıyorum destekbilişim diye bir servis var çok memnunum tavisye ederim
0 Likes
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Dışarıyada pek güvenemem yani
0 Likes