Original topic:

Pil

(Topic created on: 11-23-2023 09:40 PM)
1504 Views
__ALPHA__
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Herkese merhaba, bende a73 var pilim çok çabuk bitiyor ben bu telefonu şarjı ve orta segmentte iyi performansı olduğu için almıştım... Samsung kadar berbat bir marka yok bu PİL SORUNUNU nasıl çözebiliriz basitçe...

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Galaxy A
Pil sorununu çözmenin tek yolu bataryayı değiştirmektir. Bende de a73 var eskiden 1 günü çıkaran telefon 4-5 saatte dibi görüyor.

View solution in context

Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Galaxy A
En yakın Samsung Servisinde ücret karşılığı değişim yapabilirsiniz diye biliyorum.

View solution in context

0 Likes
Solution
theSinaWolf
Active Level 3
Galaxy A
Reis Bende A73 kullanıyorum pilinin hızlı bitmesinin sebebi ekranın yenilme hızı 120 Haz de olduğu için hızlı bitiyor ayarlardan 60Hz ye çekebilirsin eğer çok sıkıntı ediyorsa.

View solution in context

Solution
theSinaWolf
Active Level 3
Galaxy A
Pil ve cihaz bölümünden bak

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Galaxy A
Pil sorununu çözmenin tek yolu bataryayı değiştirmektir. Bende de a73 var eskiden 1 günü çıkaran telefon 4-5 saatte dibi görüyor.
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy A
Benimki garanti kapsamı dışında. 2 yıl süresi doldu . Kiminle iletişime geçmem gerekiyor? Ben hiç anlamam da bu işlerden.
Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Galaxy A
En yakın Samsung Servisinde ücret karşılığı değişim yapabilirsiniz diye biliyorum.
0 Likes
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy A
Sağol bilgilendirdiğin için
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim dostum. Ne demek :)
Solution
theSinaWolf
Active Level 3
Galaxy A
Reis Bende A73 kullanıyorum pilinin hızlı bitmesinin sebebi ekranın yenilme hızı 120 Haz de olduğu için hızlı bitiyor ayarlardan 60Hz ye çekebilirsin eğer çok sıkıntı ediyorsa.
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy A
Başkan zaten karanlık modda kullanıyorum siyah duvar kağıdı her zaman da 60 hz de çalışıyor. Fazladan uygulamada yok pili tüketecek.
theSinaWolf
Active Level 3
Galaxy A
Ayarlardan pil durumunu kontrol ettin mi
0 Likes
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy A
Yok vallahi etmedim