S2G
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar ben telefonuma parmak izi şifresi koymuştum ve sonra sildim bidaha yapmak istiyordum fakat %20 den sonra olmamaya başladı sebebi nedir?
Solved! Go to Solution.
2 Comments
Solution
ÖMER_S24ULTRA
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-27-2023 05:55 PM in
Galaxy A
Sorun varsa eğer aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
- Cihazınızda yer alan "Parmak İzi" sensörünün temiz olduğundan emin olun.
- Cihazınızdaki herhangi bir aksesuarın parmak izi sensörünü engellemediğinden emin olun.
- Cihazınıza parmak izinizi tanımlatırken bir hata oluşmuş olabilir. Kayıtlı olan parmak izlerini kaldırarak, yeniden parmak izinizi tanımlatabilirsiniz.
Sorununuz çözülmezse telefonunuzu donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla sıfırlanma ihtimaline karşı verilerinizi yedekleyerek Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine vermenizi tavsiye ediyorum. Yetkili Servis'te gerekli kontroller sağlanır.
Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Konu hakkında detaylı bilgiyi Samsung Müşteri Hizmetleri'nden alabilirsiniz (444 77 11).
- Cihazınızda yer alan "Parmak İzi" sensörünün temiz olduğundan emin olun.
- Cihazınızdaki herhangi bir aksesuarın parmak izi sensörünü engellemediğinden emin olun.
- Cihazınıza parmak izinizi tanımlatırken bir hata oluşmuş olabilir. Kayıtlı olan parmak izlerini kaldırarak, yeniden parmak izinizi tanımlatabilirsiniz.
Sorununuz çözülmezse telefonunuzu donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla sıfırlanma ihtimaline karşı verilerinizi yedekleyerek Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine vermenizi tavsiye ediyorum. Yetkili Servis'te gerekli kontroller sağlanır.
Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Konu hakkında detaylı bilgiyi Samsung Müşteri Hizmetleri'nden alabilirsiniz (444 77 11).
S2G
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-27-2023 06:10 PM in
Galaxy A
Peki teşekkürler