cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Oneui 6 Şaka olmalı !

(Topic created on: 03-13-2024 02:31 PM)
221 Views
CGRZBN
Expert Level 3
Options
Galaxy A
Ekim ayında dağıtmaya başladıkları Android 14 ve oneui 6 güncellemesini A72 cihazıma vermelerini bu ayın başına kadar (yaklaşık 6 ay) bekleyip inatla vermedikleri için ve başka bazı nedenlerden dolayı bu ayın başında iphone geçtim. A72 cihazını da kardeşime verdim. Mart ayının ortası da geldi süreç yedinci ayını tamamlamak üzere ve bugün A72'yi bi kontrol ediyim dedim tabi ki oneui 6 güncellemesi hala gelmemiş. Çok trajikomik.. Aşırı trajikomik.. Fazla trajikomik.. Allah sabır versin sevgili samsung kullanıcıları... 
23 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A72 one ui 6 almış ama Türkiyeye gelmemiş daha
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy A
Globalde de çok geç aldı. Bize zaten daha da geç geliyor. Yani elinizde ki cihaz en güncel modellerden değilse bu mağduriyeti her türlü yaşıyosunuz. Bu yüzden Allah sabır versin diyorum..
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A52 de alalı oldu oda a72 ile aynı tarihte çıkmıştır ama daha a72 bekliyor hala Türkiye için garip
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy A
Acaba A52 daha uygun bi fiyata sahipti bu yüzden A72'den biraz daha fazla sattı ve daha çok kullanıcısı var diye mi önce ona verdiler bilemedim. Ama A72 daha iyi bi cihaz olduğu için nolursa olsun en kötü onunla aynı zamanda almalıydı. Ki A52'ye bile çok çok geç geldi aslında güncelleme..
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Olabilirde yinede a72 daha az satsın yinede a52 ile aynı anda vermeleri gerekiyordu donanımları aynı nede olsa a52 ye de zaten geç geldi eski cihazları bekletiyorlar mı artık Nabıyorsa artık böyle bir politika izlememeleri gerekiyor
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy A
Evet. En güncel cihazlardan birine sahip değilsen böyle geç veriyolar işte güncellemeyi. Ama bukadar olmaz diye düşünüyorum. Bir ay değil iki ay değil üç ay değil.. 7 ay ooldu ya! Dün sdn'de izledim android 15'in resmi ön sürümünü yükleyip kullandılar. Samsung hala android 14 verecek. Cidden komik..
0 Likes
Galaxy A

a32 one ui 6 almayacağı halde aralıkta one ui 6 custom romu çıkmıştı ve yüklemiştim o romu yapan geliştiriciler de daha bir çok cihaz samsung tarafından güncellemeyi almadan aylar önce bunu yapabiliyorlarsa samsung geliştirici ekibinde bir sıkıntı var demektir. Ki samsungta çalışan binlerce geliştirici var.

Aralıktaki gönderim:

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Esenlikler-dostlar-A32ye-One-UI-6-s22-portunu-kurdum/td...

CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy A
Bence çok güncel olmayan cihazları sallıyolar. Tamamen sorun bu gibi geliyor bana.
0 Likes
Galaxy A
Çok haklısın ne diyelim
Adamlar günü gününe veriyor yedekte tuttuğum neredeyse 10 yaşında olan 6s'ime güncelleme geldi