cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

OneUI 6 hakkında bilgilendirme

(Topic created on: 12-21-2023 10:28 AM)
646 Views
SonerA345G
Expert Level 3
Options
Galaxy A

Beyler,OneUI 6 şuan stabil değil.A34 harici Amiral Gemisi Segmentinde olan S22 serisi,S23 serisi ve Ultra olan modellerde bile stabil çalışmıyorken orta seviye olan telefonlara OneUI 6 yı en azından şuan yüklemeyin.Aralığın sonuna kadar yada OneUI 6.1 e kadar bekleyin derim.Çok bir değişiklik yok zaten.

Örnek verecek olursam OneUI 6 A34 de Ram kullanımı artıyor.Arayüzde lag var.Batarya birazcık kötüleşmiş(yada 5.1 le aynı).O yüzden heyecanla karar verip OneUI 6 yı yüklememenizi öneririm.
20 Comments
Galaxy A
OneUI 6'yı yükleyenler stabil çalıştığını, bir iki küçük bug olduğunu söylediler. Stabil olmayan versiyonlar, mesela S22 için, DWK4 yapılı versiyonlardı. S22, Türkiye DWL1 ile UI 6 aldı. Daha kararlı bir sürüm.
Bu arada siz OneUI 6 kullanıyor musunuz?
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Elimde A34 var,diğer A34 kullanan arkadaşlarımdan bilgi aldım ve 5.1 e göre biraz kötüleşmiş.Arada lag giriyor muş bende yapmadım hala 5.1 deyim
0 Likes
bestsamsung
Active Level 7
Galaxy A
Direk olarak One UI 6.1 yükleyemezsin. Önce One UI 6'yı sonra varsa eğer düzeltme ve güvenlik güncellemelerini daha sonra da One UI 6.1'i yükleyebilirsiniz. Sıralı sistem var. Önceki güncellemeyi yüklemeden sonrakini yükleyemezsiniz.
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Ztn öyle,sen ne anladın?
0 Likes
bestsamsung
Active Level 7
Galaxy A
Ben cihazınıza One UI 6.1'i kurmadan direk One UI 6.1 bekleyip onu kurun anladım.
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
La yok,öyle demek istemedim.Sırasıyla tüm güncellemeleri kurmak gerekir.OneUI ın ana sürümü kurulmadan baz versiyonu kurulamazki
0 Likes
bestsamsung
Active Level 7
Galaxy A
Ben Android 2.3'den bu yana Samsung kullanıyorum. Bu zamana kadar büyük güncellemelerin ilk saatlerinde takılmalar ve bataryanın ömrünün kısalması her seferinde meydana geldi. Çünkü yeni güncellemelerden sonra telefonda yüzlerce uygulama arka planda çalışıyor. Bazıları takılmalar geçsin diye güncelledikten hemen sonra Ram'i temizliyorlar. Bu büyük bir hata sistemde hatalar meydana gelebilir. Telefon arka planda işleri azalttıkça eski haline dönecektir.
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
A54 Kullanıyorum, neredeyse en başlarda aldı güncellemeyi s23 serisinden sonra. İlk güncellediğimde takılmalar mevcuttu ama güncelleme yeni uygulandığından dolayı açıp kapatınca telefonu gayet stabil ve normal'e döndü. A34 içinde aynı durumun olacağını düşünüyorum. Erkenden karar vermeyin hemen kötüdür diye. Sonuç olarak geç güncelleme verdiler.
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Hocam bence gayet hızlı verdiler güncellemeyi.Önceden Xiaomi kullanıyordum yeni sürüm çıktıktan 5 6 hatta 7 ay sonra güncelleme geliyordu.Samsung bu konuda hızlı
0 Likes